Η πρώτη εβδομαδιαία Εκπομπή φωτογραφίας

Χθες είχαμε το πρώτο “Live” επεισόδιο του PhotoBros Live!, της πρώτης διαδραστικής εκπομπής με θέμα την φωτογραφία και την επεξεργασία φωτογραφίας στο ελληνικό διαδίκτυο! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα 80 και πλέον άτομα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έστειλαν τις ερωτήσεις τους κατά την διάρκεια της εκπομπής! Μετά από το χθεσινό ο Πάνος και εγώ συνειδητοποιήσαμε για μία ακόμη φορά την δίψα σας για φωτογραφικά θέματα και επεξεργασίας φωτογραφιών και γι’αυτό θα συνεχίσουμε αυτή την εκμπομπή κάθε Τετάρτη στις 19:00!!!

Ανάλυση Θεμάτων & Διασκέδαση γύρω από την Φωτογραφία

Όσοι είδαν το χθεσινό επεισόδιο κατάλαβαν ό,τι μέσα από τις ενότητες της εκπομπής θα διασκεδάζουμε και παράλληλα θα μαθαίνουμε μέσα από το πάθος μας. Μέσα σε 60 λεπτά καταφέραμε και δείξαμε διάφορα χιουμοριστικά μηνύματα τα οποία ανακαλύψαμε στο group “Αγγελίες Φωτογραφικών Μηχανών & Εξοπλισμού” που διατηρούμε στο Facebook και στην συνέχεια να απαντήσουμε σε μερικές από τις δεκάδες ερωτήσεις που έπεσαν “βροχή”!

PhotoBros Live! - Επεισόδιο #1

PhotoBros Live! – Επεισόδιο #1 – Γνώση & Διασκέδαση!

Κάθε εβδομάδα θα εμπλουτίζουμε την θεματολογία μας αλλά συνεχώς θα προσπαθούμε να απαντάμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις!

Δείτε παρακάτω το πρώτο επεισόδιο του PhotoBros Live!

Για όσους “άτυχους” δεν πρόλαβαν να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας ζωνταντά δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να το πράξετε κάθε Τετάρτη στις 19:00! Ωστόσο όπως είχαμε προαναφέρει, τα επεισόδια θα δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν, να διασκεδάσουν και εν τέλει να μάθουν κάτι μέσα από κάθε επεισόδιο!

Τα λέμε την άλλη Τετάρτη!