Μοναδικά Πορτραίτα με Ευκολία

Καλήμέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και η ημέρα είναι γεμάτη με Adobe Photoshop! Στο σημερινό μάθημα photoshop, θα σα δείξω πόσο εύκολα και απλά θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας, σε μοναδικές “ρετρό” δημιουργίες!

Δημιουργικό μάθημα photoshop

Όπως θα δείτε, μέσα απο πολύ απλές δημιουργικές κινήσεις και με πολύ φαντασία, θα δημιουργήσουμε ένα ακόμη, μοναδικό αποτέλεσμα, που θα κάνει ακόμη και τον καλύτερο “γραφίστα” να ζηλέψει! Ένα υπέροχο μάθημα photoshop, το οποίο για μιά φορά ακόμη, σας δείχνει την τεράστια δύναμη του προγράμματος!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Το teachme.gr έχει αναλάβει απο το 2009 να σας εκπαιδεύσει σε απόλυτο βαθμό και συνεχώς το κάνει καθημερινά με τον ίδιο ζήλο και θέληση για δημιουργική εκπαίδευσει! Γίνετε σήμερα Premium και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Μπορείτε και εσείς να κάνετε το χόμπυ σας ένα μοναδικά αξιολάτρευτο επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]