Η Nikon φέρεται να παρέχει τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για τη Z8 αυτή την εβδομάδα. Η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο.

Η αναμονή για το Z8 συνεχίζεται

Μετά την κάπως περίεργη διαρροή του μον΄τέλου Z8 της Nikon στην επίσημη ιστοσελίδα στο Πακιστάν πριν από λίγες ημέρες, περισσότερες φήμες και πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη κάμερα πλήρους καρέ έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες και ώρες. Προτού αυξήσετε τις ελπίδες σας πολύ ψηλά: Όχι, δεν υπάρχουν πρωτοποριακές νέες πληροφορίες. Επειδή όμως το γενικό ενδιαφέρον για τη Nikon Z8 είναι εξαιρετικά υψηλό, θέλουμε να σας ενημερώσουμε με μια μικρή ενημέρωση.

Το χρονοδιάγραμμα γίνεται πιο συγκεκριμένο

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι η Nikon θα κυκλοφορήσει επίσημες πληροφορίες για το μοντέλο Z8 κάποια στιγμή τον Μάιο ή ίσως και στα τέλη Απριλίου. Στο μεταξύ, αυτό το πρόγραμμα έχει γίνει ακόμη πιο συγκεκριμένο, η Nikonrumors αναφέρει ότι η καμπάνια teaser για το Z8 θα πρέπει να ξεκινήσει γύρω στις 26 Απριλίου 2023 . Ως μέρος αυτής της καμπάνιας, οι φωτογράφοι και οι influencers θα πρέπει σταδιακά να μιλήσουν για τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του Z8.

Επομένως, η Nikon θα μας “ταΐσει” πρώτα με μερικές “μπουκιές” πριν γίνει η τελική παρουσίαση του Z8 τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου (η συγκεκριμένη ημερομηνία που κυκλοφορεί είναι η 9 Μαΐου 2023 ). Μια εκδήλωση της Nikon λέγεται επίσης ότι έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαΐου στο Ντουμπάι, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αυτόματα η ημερομηνία παρουσίασης του Z8.

Η Nikon θα ήθελε να στείλει τα πρώτα αντίγραφα της νέας κάμερας πλήρους καρέ στα τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου και ο κατασκευαστής πιθανότατα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τους χρόνους αναμονής μικρότερους αυτή τη φορά . (που ήταν ακραίοι με το Z9, για παράδειγμα)