Διόρθωση Φακού και LCH Αναβάθμιση!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, σήμερα θα σας παρουσιάσω το έκτο μάθημα για το Nikon Capture NX-D beta και μέσα απο αυτό, θα σας δείξω πως θα καταφέρετε να διορθώσετε αρκετά προβλήματα σχετικά με τους φακούς σας αλλά και πως θα πετύχετε μία ανεπανάληπτη ποιοτική αναβάθμιση μέσα απο την παλέττα LCH! Τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων τον παρέχω εντελώς δωρεάν σε όλους για να μπορέσετε α) να δείτε τον τρόπο εκμάθησης του teachme.gr και β) να θαυμάσετε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα!

Μάθημα Nikon Capture NX-D

Σήμερα θα ανακαλύψουμε δύο ακόμη συμαντικά εργαλεία της παλέττας επεξεργασίας και συγκεκριμένα θα ανακαλύψουμε το “Camera and Lens Corrections”, δηλαδή την διόρθωση της παραμόρφωσης του φακού στις φωτογραφίες μας. Επίσης θα ανακαλύψουμε τις καμπύλες του LCH (Luminance Chroma Hue) και μπως μέσα απο εκείνες θα καταφέρουμε να “απογειώσουμε” τις συμβατικές μας φωτογραφίες!

Μέσα απο τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Nikon Capture NX-D beta, θα ανακαλύψουμε όλα τα όπλα του προγράμματος με στόχο πάντα την πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας σε ελάχιστο χρόνο!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα Nikon Capture NX-D

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχώς πολλαπλασιάζονται και νέες ενότητες δημιουργούνται με στόχο πάντα την δική σας απόλυτη γνώση! Όποιος και αν είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να “απογειώσετε” τις γνώσεις σας, να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα και εσείς στην Premium παρέα του teachme.gr και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κερδίστε το μέλλον που σας αξίζει! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Δαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta

[wpdm_package id=814]