Αναδεικνύοντας τις φωτογραφίες σας!

Γειά σας και πάλι φίλες και φίλοι, επανέρχομαι με διπλά μαθήματα στο teachme.gr, μέσα απο τα οποία έχω σαν στόχο να σας αναλύσω το Nikon Capture NX-D beta και να σας δείξω πως μπορείτε να “ανεβάσετε” κατά πολύ την ποιότητα των φωτογραφιών σας, άμεσα και γρήγορα! Τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων τον παρέχω εντελώς δωρεάν σε όλους για να μπορέσετε α) να δείτε τον τρόπο εκμάθησης του teachme.gr και β) να θαυμάσετε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα!Σήμερα θα ανακαλύψουμε τα επόμενα εργαλεία της παλέττας επεξεργασίας και συγκεκριμένα θα ανακαλύψουμε το “Picture Control”, το “Tone/Tone(detail) αλλά και την ψηφιακή αφαίρεση θορύβου (μέσα απο το Noise Reduction).

Μέσα απο τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Nikon Capture NX-D beta, θα ανακαλύψουμε όλα τα όπλα του προγράμματος με στόχο πάντα την πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας σε ελάχιστο χρόνο!

Μάθημα Nikon Capture NX-D

Την ρύθμιση του “Picture Control” θα δούμε στο σημερινό μάθημα για το Nikon Capture NX-D beta μέσα απο το πάνελ “Picture Control”. Θα ανακαλύψουμε τα έτοιμα προφίλ ρυθμίσεων, τα οποία θα δώσουν μία άλλη πνοή στις φωτογραφίες μας. Τα συγκεκριμένα προφιλ μπορούμε να τα δούμε και μέσα απο τις nikon dslr μηχανές αλλά όπως θα δούμε στο μάθημα Nikon Capture NX-D beta, η παραμετροποίηση τους μέσα στο πρόγραμμα, αποτελεί μία πολύ απλή διαδικασία!

Έχοντας ρυθμίσει κατάλληλα το “Picture Control” θα περάσουμε στο πεδίο επεξεργασίας “Tone/Tone(detail)” μέσα απο το οποίο θα καταφέρουμε να επεξεργαστούμε γενικά αλλά και ειδικά τις φωτογραφίες μας με στόχο ένα άρτιο και ισορροπημένο αποτέλεσμα!

Τέλος θα δούμε και την αφαίρεση θορύβου μέσα απο το Nikon Capture NX-D beta. Συγκεκριμένα θα σας δείξω πως μέσα απο την επιλογή “Noise Reduction” θα καταφέρετε να “εξαφανίσετε” τον ψηφιακό θόρυβο απο τις βραδυνές (και υψηλές σε iso) λήψεις! Μέσα απο μία διαδικασία σκέτο “παιχνιδάκι” θα δείτε πως θα “εξαφανίσετε” τον θόρυβο χωρίς κανένα πρόβλημα!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα Nikon Capture NX-D

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχώς πολλαπλασιάζονται και νέες ενότητες δημιουργούνται με στόχο πάντα την δική σας απόλυτη γνώση! Όποιος και αν είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να “απογειώσετε” τις γνώσεις σας, να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα και εσείς στην Premium παρέα του teachme.gr και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κερδίστε το μέλλον που σας αξίζει! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Δαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta