Γνωρίζοντας την παλέττα επεξεργασίας

Τέταρτο Βασικό Μάθημα στο Nikon Capture NX-D

Καλημέρα φίλες και φίλοι, συνεχίζω ασταμάτητα τα διπλά μαθήματα στο teachme.gr, όπου έχω σκοπό να σας αναλύσω το Nikon Capture NX-D beta άμεσα και γρήγορα! Τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων τον παρέχω εντελώς δωρεάν σε όλους για να μπορέσετε α) να δείτε τον τρόπο εκμάθησης του teachme.gr και β) να θαυμάσετε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα!Σήμερα θα ανακαλύψουμε την παλέττα επεξεργασίας και αφού δούμε αναγνωριστικά όλες τις επιλογές μας, θα προχωρήσουμε στην ανάλυση των 2 πρώτων ρυθμίσεων οι οποίες θα “μεταμορφώσουν” τις φωτογραφίες μας προς το καλύτερο!

Μέσα απο τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Nikon Capture NX-D beta, θα ανακαλύψουμε όλα τα όπλα του προγράμματος με στόχο πάντα την πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας!

Μάθημα Nikon Capture NX-D

Τέταρτο Βασικό Μάθημα στο Nikon Capture NX-D

Το κοινό πρόβλημα της φωτεινότητας θα δούμε σήμερα στο μάθημα για το Nikon Capture NX-D beta μέσα απο το πάνελ “Exposure Compensation”. Αφού ανακαλύψουμε τους τρόπους αυτόματης ρύθμισης και διόρθωσης της φωτεινότητας, στην συνέχεια θα ρυθμίσουμε μαζί την φωτεινότητα κατάλληλα και μαζί με την χρήση του φανταστικού “Active D-Lighting” θα σώσουμε πολλές απο τις “πνιγμένες” λεπτομέρειες!

Στην συνέχεια θα ανακαλύψουμε το “White Balance” πίνακα, μέσα απο τον οποίο θα μπορέσουμε να φέρουμε την σωστή (ή καλύτερη) θερμοκρασία της φωτογραφίας μας αλλά και την σωστή (ή καλύτερη) απόχρωση.

Δείγματα μέσα απο το μάθημα Nikon Capture NX-D

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχώς πολλαπλασιάζονται και νέες ενότητες δημιουργούνται με στόχο πάντα την δική σας απόλυτη γνώση! Όποιος και αν είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να “απογειώσετε” τις γνώσεις σας, να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα και εσείς στην Premium παρέα του teachme.gr και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κερδίστε το μέλλον που σας αξίζει! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Δαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta