Σύγκριση, βαθμολόγηση και φιλτράρισμα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, συνεχίζω την εκάθηση του Nikon Capture NX-D beta, μία προσφορά για όλα τα μέλη του teachme.gr (δωρεάν & premium). Σήμερα θα ασχοληθούμε με την σύγκριση των φωτογραφιών μας, την βαθμολόγηση αλλά και το άμεσο φιλτράρισμα των φωτογραφιών μας για σωστή τακτοποίηση, οργάνωση και άμεση εύρεση των αρχείων μας

Μέσα απο τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Nikon Capture NX-D beta, θα ανακαλύψουμε όλα τα όπλα του προγράμματος με στόχο πάντα την πανίσχυρη επεξεργασία φωτογραφίας!

Μάθημα Nikon Capture NX-D

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των φωτογράφων την σημερινή εποχή είναι ο όγκος των αρχείων και ο τεράστιος αριθμός των φωτογραφιών που μας επιτρέπουν πλέον οι μηχανές μας να τραβάμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε αποθηκευμένα χιλιάδες αρχεία εικόνας κάπου στον σκληρό μας δίσκο και να μην έχουμε ιδέα που βρίσκονται (σας θυμίζει κάτι;) ή να μην μπορούμε να βρούμε άμεσα τις καλύτερες ή τις χειρότερες φωτογραφίες μας.

Αυτό το πρόβλημα θα λύσει το σημερινό μάθημα στο Nikon Capture NX-D beta όπου μέσα απο την άμεση βαθμολόγηση και στην συνέχεια στην αυστηρή ή πιο ευέλικτη επιλογή “φιλτραρίσματος” θα καταφέρουμε να έχουμε πάντα “στον αφρό” τις φωτογραφίες μας, σύμφωνα πάντα με την επιλογή που εμείς θα ορίζουμε!

Ακόμη θα αναλύσουμε την άμεση σύγκριση 2 ή και 4 φωτογραφιών, πως θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το “πριν” και το “μετά” σε μία φωτογραφία που επεξεργαζόμαστε και πως θα “δαμάσουμε” το “Combination Tool” ή αλλιώς το εργαλείο “πολυ-σουγιά”!!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα Nikon Capture NX-D

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχώς πολλαπλασιάζονται και νέες ενότητες δημιουργούνται με στόχο πάντα την δική σας απόλυτη γνώση! Όποιος και αν είναι ο τομέας που σας ενδιαφέρει, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να “απογειώσετε” τις γνώσεις σας, να ανεβείτε επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη να κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα και εσείς στην Premium παρέα του teachme.gr και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κερδίστε το μέλλον που σας αξίζει! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Δαβάστε εδώ πως θα κατεβάσετε δωρεάν το Nikon Capture NX-D beta