Ο μαγικός 35ρης των “Φτωχών”

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα πρόλαβα και σας ετοίμασα ένα ακόμη video σχετικά με την φωτογραφία, παράλληλα φυσικά με κανονικό πρόγραμμα μαθημάτων του teachme.gr! Στο συγκεκριμένο video review φωτογραφίας, θα ανακαλύψουμε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο μέσα απο τον εξοπλισμό που έχω και θα προτείνω να αποκτήσετε!

Θα σας παρουσιάσω τον 35mm 1.8f φακό της Nikon, τον 35ρη των “Φτωχών” όπως τον αναφέρω καθώς με μόλις 170-175 ευρώ, θα μπορέσετε να έχετε στα χέρια σας ένα πολύ δυνατό φακό!

Η Δύναμη του Διαφράγματος

Όπως θα δείτε στο video, το βασικό και σημαντικό στοιχείο του συγκεκριμένου φακού, είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να φωτογραφίσετε με το μέγιστο δυνατό φως και αυτό γιατί το διάφραγμα του φακού, ανοίγει μέχρι το “χορταστικό” 1.8/f! Έτσι η τιμή σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο πολύ μεγάλο άνοιγμα του διαφράγματος, θα σας δώσουν φανταστικά αποτελέσματα που θα “κόβουν” σαν μαχαίρι απο το sharpness (οξύτητα) και επίσης θα σας χαρίσει ένα μοναδικό “Bokeh” το οποίο θα σας μαγέψει!

Αυτά και άλλα πολλά στο video review φωτογραφίας

Δείτε παρακάτω το video δωρεάν για όλα τα Μέλη του teachme.gr (Premium & Free) και αποφασίστε ποιόν φακό θα αγοράσετε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό! Προσωπικά αν και τον έχω τον συγκεκριμένο φακό, ευχαρίστως θα τον ξανα αγόραζα!!! Αποτελεί την κορυφαία επιλογή απο πλευράς απόδοσης/τιμής και σίγουρα θα μείνει μαζί μου για πολλά χρόνια!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr συνεχίζει την εξάπλωση του σε περισσότερους τομείς, έτσι καλύπτει συνεχώς περισσότερες απο τις επαγγελματικές σας ανάγκες! Ξεκινήστε και εσείς σήμερα και κερδίστε γνώση και εξειδίκευση! Κάντε το όνειρο σας επάγγελμα μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα! Γίνετε σήμερα και εσείς Premium!

Καλό Review :P