Η δημιουργία πάει στα Βουνά!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και το μάθημα για το Maxon Cinema 4D είναι εδώ για όλους τους λάτρεις της δημιουργίας 3D με εύκολο και δημιουργικό τρόπο!!! Σήμερα θα σας δείξω έναν τρόπο δημιουργίας “Βουνών” η οποία θα σας συναρπάσει και θα σας στείλει όλους άμεσα στο δικό σας Βουνό!

Μάθημα Cinema 4D

Το σημερινό μάθημα Cinema 4D θα μας βάλει σε μία νέα λογική, στην λογική του “Landscape 3D” όπου και στα επόμενα μαθήματα θα επικεντρώσουμε την δημιουργία μας εκεί, με στόχο την “κατάκτηση” και της συγκεκριμένης τεχνικής! Θα ξεκινήσουμε απο την δημιουργία απλών βουνών μέσα σε ελάχιστα λεπτά και θα προχωρήσουμε όπως είναι φυσικό σε πολύ πιό προχωρημένα στάδια!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η μαγεία στο teachme.gr ποτέ δεν σταματά! Εδώ και 5 χρόνια σας δίνω όλη μου την βοήθεια με στόχο πάντα την δική σας επαγγελματική αναβάθμιση! Εαν είστε επαγγελματίας και θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα ή εαν είστε ερασιτέχνης που αναζητεί την μελλοντική του/της εργασία, τότε το teachme.gr είναι εδώ και σας δίνει μία ευκαιρία ζωής μέσα απο χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο… Γίνετε και εσείς Premium και κερδίστε άμεσα! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος