Φωτογράφιση προϊόντων

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το μάθημα για όλα τα Premium Free αλλά και φυσικά για τα Premium Μέλη! Σήμερα θα σας δείξω ένα μάθημα “Τριλογία” στο οποίο θα σας παρουσιάσω πως δημιούργησα μία απο τις πιό όμορφες φωτογραφίες μου με θέμα το “Product Photography” (Φωτογράφιση Προϊόντων). Θα σας δείξω όλα όσα χρειάζονται για να πετύχετε και εσείς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα!

Μάθημα Φωτογραφίας

Το σημερινό μάθημα φωτογραφίας δεν είναι μόνο μάθημα φωτογραφίας, αλλά πρακτικά είναι 3 μαθήματα σε ένα, όπως θα δείτε και στα video παρακάτω, θα δούμε και μάθημα photoshop και μάθημα lightroom! Έτσι θα αναλύσουμε τον τρόπο δημιουργίας, χρωματικής διόρθωσης αλλά και επεξεργασίας για να έχουμε μία ολοκληρωμένη γνώση γύρω απο την συγκεκριμένη φωτογραφία!

Φωτογράφιση των M&Ms

Η φωτογράφιση των m&ms στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας, αποτέλεσε μία ιδέα που είχα για την δημιουργία μίας λήψης στην οποία θα μπορούσα να δείξω τα λαχταριστά ζαχαρωτά με έναν φρέσκο και όμορφο τρόπο! Την ίδια τεχνική μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φωτογραφίσετε καφέ, ή ξηρούς καρπούς, ζυμαρικά, πατατάκια κλπ! Ένα μάθημα φωτογραφίας το οποίο θα σας εξοπλίσει με πολλά κόλπα και φυσικά με την ανάλυση της λήψης σε τρία επίπεδα! Μία ανάλυση την οποία θα την βρείτε μόνο στο teachme.gr και πουθενά αλλού παγκοσμίως!

Μείνετε συντονισμένοι

Καθημερινά εδώ και χρόνια, σας εξοπλίζω με τις καλύτερες λύσεις και τεχνικές για να ξεχωρίσετε σαν επαγγελματίας ή για να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα εαν είστε ερασιτέχνης!

Το σημερινό μάθημα απο μόνο του “κοστίζει” πολλά παραπάνω απο τα 7,99 ευρώ ετησίως που είναι το κόστος της ετήσιας Premium Free συνδρομής. Βασικά σαν τεχνική κοστίζει παραπάνω και απο την Premium Συνδρομή (κόστος 89,99), γιατί αν πωλήσετε τα αποτελέσματα που θα πετύχετε θα καταφέρετε να βγάλετε πολλά περισσότερα χρήματα! Αυτή είναι η αποστολή μου μέσα απο το teachme.gr! Να σας δώσω όλα τα εφόδια για να πείτε αντίο στο μίζερο παρελθόν και να αποχαιρετήσετε την Κρίση! Εδώ στο teachme.gr κοιτάμε το μέλλον και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Στην επεξεργασία δεν άνοιξα μία φωτογραφία γι’αυτο όπως θα δείτε είχα ένα θέμα με μία μικρή έλλειψη m&ms. Στο αρχείο zip που θα κατεβάσετε συμπεριλαμβάνονται όλα τα αρχεία.

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

Πρώτο μέρος – Ανάλυση της Φωτογραφισης

Δεύτερο μέρος – Επεξεργασία στο Lightroom

Τρίτο μέρος – Επεξεργασία στο Adobe Photoshop