Μίνιμαλ αλλά Δυνατές 3D Δημιουργίες

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και μετά απο καιρό έχουμε ένα μάθημα άσχετο με το εορταστικό ύφος των ημερών! Καθώς οι γιορτές φεύγουν σιγά σιγά εμείς θα είμαστε εδώ και συνεχώς θα ανεβάζουμε “ταχύτητες” στην δημιουργία μας! Σήμερα θα πιάσουμε το adobe photoshop με στόχο να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο 3D γραφικό σε μίνιμαλ γραμμές, το οποίο θα μπορέι κάλλιστα να αποδωθεί σαν στατιστικό γραφικό ή να μπει σε κάποιο photo manipulation!

Μάθημα Photoshop

Για μία ακόμη φορά, θα ανακαλύψουμε την τεράστια δύναμη του προγράμματος που ονομάζεται Adobe Photoshop! Θα δούμε πόσο εύκολα και απλά θα μπορέσουμε να αναδημιουργήσουμε ένα γραφικό το οποίο “πουλά” σαν τρελό στο internet! Ένα υπέροχο μάθημα το οποίο θα σας μάθει πάρα πολλά κόλπα δημιουργίας!

Μείνετε συντονισμένοι

Η εκμάθηση των κορυφαίων και τελευταίας τεχνολογίας προγραμμάτων δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε ο επαγγελματίας στον τομέα που ονειρεύεστε! Εγώ προσωπικά και το teachme.gr θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε τον στόχο σας και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος! (Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος