Το teachme.gr, ο αγαπημένος σας προορισμός για την απόλυτη εκμάθηση των πιο “καυτών” προγραμμάτων στα Ελληνικά πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 3 χρόνια Ζωής του (απρίλιος του 2009) και επιτέλους έκανε το μεγάλο βήμα! Την μεταφορά σε Dedicated Server! Όπως βλέπετε σκοπός μου είναι πάντα η δική σας άνεση και απόλυτη μάθηση! Έτσι λοιπόν η ποιότητα ολοένα και ανεβαίνει για να πετύχουμε την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία εκμάθησης!

Για να γιορτάσουμε μαζί την μεταφορά μας στον καινούριο Dedicated Server θα υπάρχει για λίγες ημέρες μια τεράστια προσφορά στην ετήσια Συνδρομή με έκπτωση 50%!!! Έτσι μπορείτε να γίνετε και εσείς απο σήμερα κιόλας Premium για ένα Χρόνο με την μισή τιμή της κανονικής ετήσιας συνδρομής (60 ευρώ απο 120 ευρώ) συνδρομής!

Για τα μέλη που ανήκουν σε κοινονικά ευπαθείς ομάδες θα υπάρξει και εκεί έκπτωση και απο -50% που υπάρχει ήδη θα υπάρξει έκπτωση -60%, δηλαδή στα 50 ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο μάθησης!

Επαναλαμβάνω πως η προσφορά θα κρατήσει για πολύ λίγο χρόνο…

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και σας ευχαριστώ για την υπομονή που δείχνετε σε όποια προβλήματα κατα καιρούς έχουν παρουσιαστεί. Το teachme.gr διορθώνεται και μεγαλώνει μέσα απο τις δικές σας υποδείξεις και αγάπη! 

Καλή συνέχεια! :)