Δημιουργία 3D σε ύφος Halloween

Halloween Maxon Cinema 4D

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι! 29 Οκτωβρίου σήμερα και βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη ημερομηνία του “Halloween”! Έτσι είπα σήμερα στο μάθημα δημιουργίας 3D, να κάνουμε ένα διάλειμμα απο το μάθημα δημιουργίας αυτοκινήτου και να σας δείξω πως θα φτιάξετε τις δικές σας κολοκύθες με την βοήθεια του Maxon Cinema 4D!

Μάθημα Cinema 4D

Halloween Maxon Cinema 4D

Το Maxon Cinema 4D αποτελεί το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας 3D αντικειμένων και αποτελεί και την δική μου επιλογή για κάθε είδους 3D δημιουργίας! Έτσι στο σημερινό μας μάθημα Cinema 4D, εύκολα και απλά, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε απο το “μηδέν”, την δική μας κολοκύθα σε ύφος Halloween! Ένα μάθημα το οποίο σίγουρα θα σας μάθει πολλά περισσότερα, απο τον μοντελισμό μίας “απλής” κολοκύθας!

Δείγμα μέσα απο το μάθημα
Μάθημα Maxon Cinema 4D

Δημιουργία σε ύφος Halloween!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Εδώ και χρόνια είμαι πιστός στο όραμα μου, να μπορέσω να σας βοηθήσω για να κάνετε το όνειρο σας επάγγελμα! Έτσι καθημερινά προσπαθώ να σας δίνω τα καλύτερα μαθήματα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να σας προετοιμάσω για ένα καλύτερο μέλλον, το δικό σας μέλλον! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και ξεκινήστε δυναμικά μία νέα εποχή! (Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες).

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος