Δημιουργία Γραφικών στο Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε ένα πάρα πολύ όμορφο μάθημα photoshop το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό γραφικό απο το μηδέν και σε ελάχιστο χρόνο! Ένα μάθημα photoshop το οποίο για άλλη μία φορά θα μας κάνει να αγαπήσουμε το “διαμάντι” της Adobe και θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε (και πάλι) τις αστείρευτες δυνατότητες του ως προς την δημιουργία γραφικών!

Μάθημα Photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop το σκέφτηκα μετά απο την δημιουργία ενός χάρτη που ανέλαβα για προσωπική μου χρήση. Θα σας δείξω πόσο εύκολα, αποκλειστικά μέσα απο το Adobe Photoshop και απο το απόλυτο μηδέν, πως θα δημιουργήσουμε ένα τέτοιο φρέσκο γραφικό, το οποίο δεν είναι μόνο για project γραφιστικής αλλά και για video animations ή web based εφαρμογές. Γενικότερα όπου επιθυμείτε να βάλετε κάποιον δείκτη το συγκεκριμένο γραφικό θα είναι έτοιμο να τοποθετηθεί και να σας κάνει περήφανους! Ένα μάθημα το οποίο με άνεση καλύπτει τα 7,99 ευρώ της ετήσιας Premium Free συνδρομής στο teachme.gr!

Φανταστείτε τι άλλα θα μπορούσατε να μάθετε είτε σαν Premium Free, είτε σαν το απόλυτο Premium μέλος!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, ασταμάτητα δημιουργώ για εσάς τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά! Μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα και την γνώση που θα αποκομίσετε, θα μπορέσετε να ανεβάσετε πολλά επίπεδα την εργασία σας ή και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ελάτε στο μέλλον του teachme.gr, γίνετε και εσείς Premium Μέλος! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ