Μετατροπή επεξεργαστών στο “Άψε-Σβήσε”!

Γειά και χαρά απανταχού Mac φίλοι και φίλες του teachme.gr! Σε αυτό το επεισόδιο σχετικά με τους Apple Mac Pro θα σας δείξω πως θα καταφέρετε μόνοι σας να μετατρέψετε τους Intel Xeon σε “Delided Intel Xeon” και να τους τοποθετήσετε στους Apple Mac Pro 4.1 υπολογιστές σας (μόνο για τις εκδόσεις με 2 επεξεργαστές).

Διαβάστε περισσότερα: Apple Mac Pro Project #11 | Delided XEON CPUs

Αγορά Intel Xeon και Delided Intel Xeon

Ο λόγος που πάντα κάνω την παρακάτω διαδικασία μετατροπής ο ίδιος και δεν αγοράζω έτοιμους “Delided” επεξεργαστές είναι γιατί α. είναι δύσκολο να τους βρω και β. είναι κατά πολύ ακριβότεροι! Έχοντας λοιπόν τα κατάλληλα εργαλεία μπορώ να κάνω και μόνος μου την διαδικασία της αφαίρεσης της “πλάτης” του επεξεργαστή σε 1,5 λεπτό και πάντα με 100% επιτυχία!

Απαραίτητα εργαλεία και εν τέλει απλή διαδικασία

Τα εργαλεία που χρειάζεστε είναι ένα σετ από λεπίδες (κάντε κλικ εδώ να τις δείτε) και ένα πιστόλι θερμού αέρα. Η όλη διαδικασία μετά την κατάλληλη προετοιμασία διαρκεί μόλις 1+ λεπτό και άμεσα θα αποκτήσετε το σετ επεξεργαστών για να αναβαθμίσετε τον Apple Mac Pro σας!

Αναγκαία αναβάθμιση μόνο για τους MacPro 4.1

Η Apple για κάποιον περίεργο λόγο (όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει) προτίμησε να βάλει “γυμνούς” επεξεργαστές μόνο στα μοντέλα Apple MacPro 4.1 και ιδιαίτερα στις εκδόσεις με 2 επεξεργαστές. Αυτή η “αποκλειστικότητα” κάνει τις συγκεκριμένες εκδόσεις δύσκολες στην αναβάθμιση, αλλά μεταξύ μας τώρα, όταν έρχεται το teachme.gr δεν υπάρχει τίποτα το δύσκολο! Πλέον μέσα από 11 επειδόδια στο Mac Pro Project έχετε δει τα απίθανα να συμβαίνουν, τώρα λοιπόν και οι κάτοχοι των παραπάνω Mac Pro θα καταφέρουν να βάλουν νεότερους επεξεργαστές και να φτάσουν αυτά τα συστήματα σε πολύ υψηότερη απόδοση! Γιατί πολύ απλά τους αξίζει!

Καλό μάθημα!