Γραφικό Αγίου Βαλεντίνου

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και το Premium Free μάθημα της εβδομάδας είναι εδώ για να μας προσφέρει ένα πολύ όμορφο και “γλυκό” τρόπο δημιουργίας “ερωτευμένων” γραφικών! Έτσι και το σημερινό μάθημα είναι αφιερωμένο στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Μάθημα Adobe Photoshop

Απο την Δευτέρα και το μάθημα γραφιστικής (δείτε το εδώ), κοντέυουμε να πάθουμε “ζημιά” απο την τόση “ζάχαρη” και να γίνουμε “γραφικοί”, έτσι και σήμερα θα ρίξω άλλη μία ποσότητα γλύκας και ρομαντισμού, για να πετύχουμε ιδιαίτερες δημιουργίες απο το απόλυτο μηδέν!

Το σημερινό μάθημα Adobe Photoshop, εκτός απο καρδιές και άλλα “κιτς” πράγματα, θα σας μάθει να δημιουργείτε vector γραφικά στο Photoshop, θα σας δείξει ιδιαίτερες ρυθμίσεις στα Blending Options, πως να κάνετε Patterns, πως να αποθηκεύετε τα δικά σας “Styles” και πολλά πολλά ακόμη! Μόλις ξεπεράσετε το θέμα “Άγιος Βαλεντίνος” θα δείτε ότι το σημερινό μάθημα, θα σας κάνει να “ερωτευτείτε” το Adobe Photoshop!

Ελάτε στο teachme.gr, ελάτε στην απόλυτη εκμάθηση!

Η επιλογή στην δημιουργική εκμάθηση χρόνια τώρα, είναι το teachme.gr! Μέσα απο 1200 και πλέον μαθήματα, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση των προγραμμάτων που λατρέυετε και θα το κάνω αυτό με φιλικό και ζεστό τρόπο! Μην χάνετε άλλο χρόνο, το χόμπυ σας μπορεί να γίνει ένα προσοδοφόρο επάγγελμα και μπορεί να γίνει σήμερα κιόλας μέσα απο μία Premium Συνδρομή! Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες…

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος