Μαθαίνοντας τον “μοντελισμό”.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι Τρίτη και όπως είναι γνωστό έχουμε μάθημα 3D δημιουργίας! Μέσα απο το αγαπημένο μας Maxon Cinema 4D θα ξεκινήσω έναν νέο κύκλο μαθημάτων, μέσα απο τον οποίο θα “αρπάξουμε” τον μοντελισμό και θα τον ξεκοκαλίσουμε! Έτσι θα ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές της δημιουργίας με στόχο πάντα την δική σας ανεξαρτησία όσον αφορά την “παπαγαλία” στην δημιουργία!

Μάθημα Cinema 4D

Το σημερινό μάθημα Cinema 4D και η έναρξη του κύκλου Do it like IKEA, έχει σαν σχέδιο την εκμάθηση πολλών τεχνικών δημιουργίας, ξεκινώντας απο καθημερινά και καταννοητά πράγματα. Μέσα απο αυτές τις δημιουργίες, θα μπείτε στην λογική της 3D δημιουργίας και εν τέλει θα καταφέρετε να δημιουργείτε πολύ πιο προχωρημένα αντικείμενα μέσα απο τις ίδιες ακριβώς τεχνικές. Ένας πολύ βασικός κύκλος μαθημάτων για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν την κατάκτηση του Maxon Cinema 4D

Project #1 – Τραπέζια LACK

Για το πρώτο μάθημα ήθελα να δούμε ένα τραπεζάκι που λίγο/πολύ το έχουμε οι περισσότεροι στο σπίτι μας. Μιλάω για το τραπεζάκι της σειράς LACK απο την ΙΚΕΑ, το οποίο είναι αρκετά πρακτικό και πολύ οικονομικό. Έτσι είναι πολύ πιθανό να το έχετε στο σπίτι σας και έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι το οποίο σας ανήκει ήδη!

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να δούμε το αντικείμενο που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε και αυτό γιατί μπορούμε στην πραγματικότητα να το αγγίξουμε, να το μετρήσουμε, να δούμε διάφορες γωνίες του και πολλά ακόμη. Αλλά ακόμη και αν δεν έχετε το τραπεζάκι “LACK”, θα σας δώσω το link στο site της ΙΚΕΑ για να το δείτε σαν φωτογραφία αλλά και διαστάσεις.

Θα ξεκινήσουμε με 2 τραπεζάκια τα οποία θα διακοσμήσουν το Maxon Cinema 4D και ενδεχομένως στο μέλλον να διακοσμήσουν κάποιο μεγαλύτερο Project με θέμα την δημιουργία εσωτερικών χώρων. Απο τα “μικρά” θα ξεκινήσουμε και μαζί θα κατακτήσουμε την 3D δημιουργία!

Μείνετε Συντονισμένοι

Στο teachme.gr μαθαίνουμε καθημερινά σωστά τα καλύτερα και πιό γνωστά προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά! Με μία Premium Συνδρομή θα δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να εκπαιδευτεί και στην συνέχεια να μπορέσει να εργαστεί στην ειδικότητα σας αρέσει! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, θα καταφέρετε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

Δείτε εδώ την σελίδα των προϊοντων LACK στο κατάστημα της ΙΚΕΑ