Βαρετές Φωτογραφίες, Ποτέ ξανά!

Η Τέχνη των Pixels στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο Premium Free μάθημα της εβδομάδας θα δούμε ένα υπέροχο κόλπο στο Adobe Photoshop, με το οποίο θα αναδημιουργήσουμε τις φωτογραφίες μας και θα καταφέρουμε να το κάνουμε εύκολα και απλά με το πάτημα ενός κουμπιού! Pixels και Actions λοιπόν στο σημερινό πολύ όμορφο μάθημα στο Adobe Photoshop!

Η Τέχνη των Pixels στο Adobe Photoshop

Εκτός απο το πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα του Pixel Art, σήμερα θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Action. Μία “Αυτοματοποιημένη Διαδικασία” στο Adobe Photoshop, μέσα απο την οποία θα μπορούμε να επαναλαμβάνουμε απλές αλλά και ιδιαίτερες τεχνικές επεξεργασίας μέσα απο ένα κουμπί! Έτσι η απόδοση συναντά την μαγεία μέσα απο το φανταστικό αυτό μάθημα Adobe Photoshop, το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία αλλά και την ευκολία να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά φωτογραφικά εφέ!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα Premium μέλη το γνωρίζουν, τα Premium Free Μέλη το βλέπουν κάθε εβδομάδα… Μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και να εργαστείτε στον τομέα της δημιουργίας που αγαπάτε! Ακόμη και αν δεν είχατε καμία γνώση, μέσα απο το teachme.gr, θα σας προετοιμάσω για να κάνετε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα κερδοφόρο επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα κιόλας, γίνετε και εσείς Premium!

Καλό μάθημα :Ρ