Φωτισμός SoftBox

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας, ο Παναγιωτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr, θα ξεκινήσει έναν πολύ ενδιαφέρον κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας, μέσα απο τον οποίο, θα σας δείξει τους Φωτισμούς που μπορούμε να έχουμε και φυσικά το πως μπορούμε να εκμεταλευτούμε τα “καλά” του κάθε φωτισμού, αλλά και επίσης, πως μπορούμε να προφυλαχθούμε απο τα όποια “άσχημα” αποτελέσματα του φωτός στα πορτραίτα μας.

Θεωρία αλλά και Πράξη

Μέσα απο το σημερινό απολαυστικό μάθημα 30 λεπτών, ο Παναγιώτης θα μας πει αρκετά πράγματα και συχρόνως θα μας δώσει μερικές πολύ χρήσιμες θεωρητικές απόψεις του σχετικά με τους φωτισμούς. Όμως λόγω του ότι τα πολλά λόγια είναι “φτώχεια“, στην συνέχεια μέσα απο την πράξη, θα σας δείξει πως μπορείτε να μαγέψετε μέσα απο τις φωτογραφίες σας!

Φωτισμός Μάθημα Πρώτο

Στο πρώτο μάθημα του συγκεκριμένου κύκλου ο Παναγιώτης Βλασόπουλος θα μας δείξει πως με την χρήση συνεχούς φωτισμού μέσα απο ένα SoftBox, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε καταπληκτικά πορτραίτα! Με μόλις μια πηγή φωτισμού θα δείτε στο βίντεο μάθημα, πως μπορείτε και εσείς να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες.

Μείνετε Συντονισμένοι

Φωτισμός SoftBox

Τα καλύτερα όχι μόνο “έρχονται” αλλά είναι “εδώ” πλέον! Έτσι ετοιμαστείτε για πολύ όμορφα μαθήματα φωτογραφίας, και θεωρητικά αλλά και πρακτικά, τα οποία θα απογειώσουν τις γνώσεις σας και θα σας κάνουν κατά πολύ καλύτερο Φωτογράφο!

Καλό μάθημα :Ρ