Ανακαλύπτοντας διαρκώς νέες τεχνικές γύρω από τον”Flash” φωτισμό!

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι έρχεται το 4ο Flash Masterclass, ένα ακόμη “Webinar” (σεμινάριο online) της σειράς Flash Masterclass, η οποία για πρώτη φορά στα ελληνικά, σας έδειξε πόσο εύκολα μέσω των Flash και Studio Flash φωτισμών, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές φωτογραφίες!

Μετά από τρία άκρως επιτυχημένα Flash Masterclass, τα οποία ήταν αφιερωμένα στους κλασσικούς φωτισμούς “Butterfly“, “Loop” & “Rembrandt” (οι παρακάτω φωτογραφίες βγήκαν μέσα από τα webinar), έφτασε η ώρα του “Split” φωτισμού. Ίσως ο πιό δύσκολος φωτισμός καθώς απαιτεί από τον φωτογράφο να μπορεί να τοποθετήσει ολόσωστα το μοντέλο.

Όπως ανακάλυψαν οι παρεβρισκόμενοι στα 3 πρώτα Webinar είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την απόλυτα ολοκληρωμένη εκμάθηση των τεχνικών που παρουσιάζουμε, από την γρήγορη και απαραίτητη θεωρία, στην εικονική φωτογράφιση σε 3d studio, στην μετέπειτα πραγματική φωτογράφιση και τέλος στην επεξεργασία φωτογραφίας!

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα τρομάζετε πλέον με τα Studio & Συμβατικά Flash, αλλά θα μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε στον απόλυτο βαθμό.

Flash Masterclass #4 – Split

Ο φωτισμός “Split” αποτελεί ίσως τον δυσκολότερο φωτισμό στην φωτογραφία και αυτό λόγω της τοποθέτησης του. Πρόκειται ταυτόχρονα όμως για έναν πολύ δυνατό φωτισμό ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει εικόνες “έργα τέχνης”, οι οποίες θα καθορίσουν την ταυτότητα σας ως φωτογράφος και θα σας δώσουν πολύ δυνατά δείγματα για το Portfolio σας!

Είναι πολύ σημαντικό οι φωτογραφίες που δημιουργούμε να έχουν χαρακτήρα και μέσω των φωτισμών όπως ο Split, θα μπορέσουν εκείνες να “ξεφύγουν” από τα απλά και “άψυχα” κλικ που κάνατε μέχρι τώρα. Ένα ακόμη “must have” online σεμινάριο για όλους το οποίο δεν πρέπει να χάσετε!

Τι θα δούμε στο σεμινάριο φωτογραφίας

Η ύλη που έχουμε ήδη οργανώσει και σε αυτό το σεμινάριο φωτογραφίας θα οδηγήσει τον αρχάριο σε νέα προχωρημένα μονοπάτια και τον προχωρημένο ή επαγγελματία σε μία επιτέλους σωστή κατανόηση του φωτισμού “Σπλιτ” και απόδοσής του σε κανονικά αλλά και προχωρημένα σενάρια. Από την θεωρία, την εικονική στην πρακτική φωτογράφιση σε πραγματικές συνθήκες και την τελική επεξεργασία.

Μέσα σε 3 και πλέον ώρες θα περάσετε από όλα τα στάδια που πρέπει να γνωρίζετε για να πετύχετε στοχευμένα σενάρια πορτραίτων τύπου “Split” τα οποία θα σας δώσουν άμεσα ξεχωριστές εικόνες και φυσικά θα μάθετε να χειρίζεστε τα Flash σας αναλόγως της φωτογραφικής συνθήκης.

Ύλη του Flash Masterclass #4

  • Στοχευμένη θεωρία γύρω από τον φωτισμό Split
  • Στήσιμο του σκηνικού σε συνθήκες εικονικού 3d Studio
  • Ρύθμιση φωτισμού και λήψεις για άμεσα επιτυχημένα αποτελέσματα
  • Φωτογράφιση “Fashion Dramatic Editorial”
  • Eπεξεργασία φωτογραφίας του “ Fashion Dramatic Editorial
  • Φωτογράφιση “Bodyscapes Under Split Light”
  • Eπεξεργασία φωτογραφίας του “Bodyscapes Under Split Light

Εισηγητές του Flash Masterclass #4

Εισηγητές του Webinar θα είναι οι “δικοί σας άνθρωποι”, ο Πάνος και Βαγγέλης Βλασόπουλος σε απευθείας σύνδεση σε Ελλάδα και Αυστρία αντίστοιχα. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, της εμπειρίας μας και φυσικά
μίας επαγγελματία Make up artists αλλά και ενός ανδρικού μοντέλου το οποίο ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα σενάρια, θα δημιουργήσουμε και πάλι εξαιρετικές εικόνες!

Περισσότερα για το webinar

To Flash Masterclass #4 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ειδικής πλατφόρμας που έχουμε ήδη εξασφαλίσει για σχετικά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Εκτός από την online παρουσία σας στο Webinar και την δυνατότητα ερωτήσεων/απαντήσεων στα θέματα που θα βλέπετε ζωντανά στην οθόνη σας, μπορείτε να κάνετε εγγραφή το σεμινάριο σε βίντεο ή μπορούμε εμείς να σας το στείλουμε στην συνέχεια και έτσι να το έχετε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ και να κάνετε επανάληψη χωρίς επιπλέον χρέωση (θα αναφερθώ στο κόστος στην συνέχεια). Μαζί με το βίντεο θα λάβετε τις φωτογραφίες που θα επεξεργαστούμε για να κάνετε πρακτική άσκηση. Με τον τρόπο αυτό, θα καταλάβετε την θεωρία, θα την δείτε σε εικονικό studio, θα ανακαλύψετε πως χτίζεται ένας αριθμός λήψεων σε πραγματικές συνθήκες studiο και θα δείτε την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας ενός πορτραίτου.

Κόστος συμμετοχής

Αν σκεφτεί κάποιος όλα τα παραπάνω δεδομένα, ότι θα μπορεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 12:00 με τον καφέ και ενδεχομένως τις πυτζάμες του, να ανοίξει τον υπολογιστή ή το κινητό και να συνδεθεί σε ένα τέτοιου είδους σεμινάριο που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό διαδίκτυο, πάντα με την αίγλη και εμπειρία του teachme.gr, θα πίστευε ότι θα έπρεπε να πληρώσει πολλά γι’αυτή την: α) άνεση, β) ευκολία, γ) ολοκληρωμένη & ποιοτική εκμάθηση. Ωστόσο, μας γνωρίζετε χρόνια τώρα, πάντα προσπαθούμε να σας δώσουμε το καλύτερο, σε μία τιμή που απλά “δεν υπάρχει”! Γι’αυτόν τον λόγο το κόστος εισόδου στο Flash Masterclass #4 Webinar θα είναι μόλις 29,99€. Σε αυτή την τιμή θα μπορέσετε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά, να κάνετε ερωτήσεις, να λάβετε τις φωτογραφίες προς επεξεργασία και φυσικά το τελικό βίντεο! Πραγματικά η τιμή αυτή όντως”δεν υπάρχει”!

Κλείστε θέση, ακόμη και αν δεν θα είστε εκεί

Το Flash Masterclass #4 θα έχει ουσιαστικά συμβολική τιμή για τους συμμετέχοντες, αυτό αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία να το παρακολουθήσετε, αλλά ακόμη και αν δεν μπορείτε λόγω υποχρεώσεων να είστε μαζί μας κατά την ζωντανή σύνδεση, μπορείτε να το “κλείσετε” σε μία εξωφρενικά χαμηλή τιμή και να το παρακολουθήσετε αργότερα. Το κάθε Webinar θα ανεβαίνει στο e-shop του teachme.gr μετά την ολοκλήρωσή του, ωστόσο θα κοστίζει έως και 10 φορές ακριβότερα σε σχέση με την τιμή της online παρακολούθησής του. Κλείνοντας μία online θέση, έχετε την δυνατότητα να είστε δίπλα μας και να μας υποστηρίξετε σε μία τέτοια κίνηση, αλλά και να κλείσετε μία τιμή την οποία δεν θα δείτε ούτε σε… “Black Friday” προσφορές!

Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να είστε μαζί μας εκείνη την ημέρα, κλείστε την θέση σας και θα χαρούμε να σας στείλουμε τα αρχεία του Webinar!

Πως θα κλείσετε θέση

Οι θέσεις το Flash Masterclass #4 και γενικότερα σε αυτού του είδους τα επαγγελματικά online σεμινάρια φωτογραφίας θα είναι περιορισμένες. Έχοντας την εμπειρία από τις εκατοντάδες συμμετοχές στα προηγούμενα σεμινάρια μας στην Αθήνα, έχουμε βρει τον τρόπο να φέρουμε όσους περισσότερους φίλους κοντά μας χωρίς να δημιουργηθεί “χάος”. Έτσι η συμμετοχή σας θα σας εξασφαλίσει μία θέση σε πρώτο πλάνο στο Webinar, δεν χρειάζεται να έχετε μικρόφωνο ή κάμερα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από υπολογιστή, tablet, smart tv ή κινητό τηλέφωνο και θα έχετε την αίσθηση ότι σας κάνουμε ιδιαίτερο μάθημα!

Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας προσωπικό εισιτήριο και να κλείσετε θέση στην ψηφιακή αίθουσα του Flash Masterclass #4 μέσω PayPal, Viva Wallet ή τραπεζικής κατάθεσης/μεταφοράς.

Εγγραφή στην πλατφόρμα του σεμιναρίου

Για να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα εγγραφής του σεμιναρίου για να εξασφαλίσετε την θέση σας κάντε κλικ εδώ. Στην συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά του εισιτηρίου σας μέσω PayPal, Viva Wallet ή Τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης (πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή από μόνη της δεν σημαίνει κλείσιμο θέσης, θα πρέπει να αγοράσετε την θέση σας μετά την εγγραφή με τους 3 παρακάτω τρόπους.

Αγορά θέσης μέσω PayPal

Για την αγορά της θέσης σας μέσω PayPal κάντε κλικ εδώ και στείλτε το ποσό των 29,99€ για την επιτυχημένη εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Αγορά θέσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς

Για την αγορά της θέσης σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω λογαριασμό “Viva Wallet”:

Viva Wallet

Όνομα Λογαριασμού: Παναγιώτης Βλασόπουλος

ΙΒΑΝ: GR8370100000000115123824978

Στην δικαιολογία της κατάθεσης/μεταφοράς γράψτε το όνομά σας.

Αγορά θέσης μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Σε περίπτωση που δεν έχετε e-banking για να κάνετε την αγορά μέσω Viva Wallet, μπορείτε να κάνετε απευθείας τραπεζική κατάθεση μέσω του παρακάτω τραπεζικού λογαριασμού:

Alpha Bank  

Όνομα Λογαριασμού:  Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη

Αρ. Λογαριασμού: 596-00-2340008315  

IBAN: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Αμέσως μετά την αγορά της θέσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωση της αγοράς και κλείσιμο της θέσης σας στο επερχόμενο webinar. Καλό θα είναι να κάνετε την αγορά της θέσης από νωρίς για να είστε άνετοι και να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας καθώς οι θέσεις είναι σχετικά περιορισμένες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. ή εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω Facebook.