Η Αλήθεια είναι εκεί έξω... ή μήπως εδώ μέσα;;

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο Adobe Photoshop θα κάνουμε ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο μάθημα, το οποίο θα μας πλησιάσει περισσότερο στις "Επαφές Τρίτου Τύπου"! Όλοι μας έχουμε δει στην τηλεόραση, διάφορα περίεργα σχέδια που κατα καιρούς βλέπουμε σε λιβάδια και η πρώτη εκτίμηση είναι "Ότι τα έφτιαξαν οι εξωγήινοι".

Εξωγήινα Μηνύματα

Πραγματικά δεν θα ασχοληθώ με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των "έξω απο εδώ", ούτε επίσης πως τόσο εξελιγμένα όντα δεν έχουν ένα GPS για να ξέρουν που πάνε και έτσι ζωγραφίζουν τα χωράφια... Αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα είναι ο τρόπος δημιουργίας των συγκεκριμένων σχημάτων. Φυσικά δεν εννοώ να πάμε στο χωράφι και να πατήσουμε τα σπαρτά, καθώς η συγκεκριμένα διαδικασία μπορεί να γίνει άνετα απο το γραφείο μας, φορώντας αντί για μπότες τις παντόφλες μας και φυσικά να πραγματοποιηθεί όλο σε λίγα λεπτά μέσα απο το μοναδικό Adobe Photoshop!

Εξωγήινα Μηνύματα - Μάθημα Photoshop

Εξωγήινα Μηνύματα - Μάθημα Photoshop

Σημάδια στο χωράφι "Μάθημα Photoshop"!

Εννοείται πως το Adobe Photoshop μπορεί να αποτυπώσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τα σημάδια στο χωράφι και αυτό θα ανακαλύψουμε σήμερα στο μάθημα φωτογραφίας της Παρασκευής!

Περάστε το δικό σας "Μήνυμα"!

Μέσα απο το συγκεκριμένο μάθημα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σύμβολα και να περάσετε το δικό σας "μήνυμα"... Οπότε δείξτε άμεσα στον κόσμο τι θα ήθελαν να πουν οι "εξωγήινοι" μέσα απο το δικό σας μυαλό!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος