Για πρώτη φορά στην Κρήτη!

Με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του σεμιναρίου φωτογραφίας Fine Art Καλλιτεχνικού Γυμνού με τίτλο “Extreme Bodyscapes” στην Κρήτη, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019! Σε αυτό το επίσημο άρθρο θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες!

Δεύτερος σταθμός: Ηράκλειο Κρήτης

Μετά την διοργάνωση του πρώτου “Extreme Bodyscapes Seminar” στην Αθήνα την 31η Ιουλίου 2019, σειρά παίρνει το Ηράκλειο Κρήτης. Στην Αθήνα το σεμινάριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο νέος τρόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων που θέλουμε να περάσουμε ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες, κυρίως γιατί τους έδωσε την ευκαιρία να νιώσουν πως πρέπει να είναι ένα πραγματικό “Workshop Φωτογραφίας”.

To “Extreme Bodyscapes Photography Workshop” έχει μελετηθεί και οργανωθεί από τον Βαγγέλη και Πάνο Βλασόπουλο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε ως αρχάριος είτε ως έμπειρος στην φωτογραφία και σε 6 ώρες να έχουμε καλύψει πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύετε.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής:

  • 16:00-16:30 Καλωσόρισμα στο σεμινάριο “Extreme Bodyscapes”, Φωτογράφιση από τους εισηγητές, ανάλυση τεχνικών
  • 16:30-20:15 Φωτογράφιση από τους συμμετέχοντες με χρήση Studio Flash φωτισμού σε δύο σκέλη
  • 20:15-20:30 Διάλειμμα Σεμιναρίου
  • 20:30-21:00 Κριτική Φωτογραφιών Συμμετεχόντων, Ψηφοφορία & Βράβευση
  • 21:00-22:00 Επεξεργασία φωτογραφίας
  • 22:00 Λήξη Σεμιναρίου – Παράδοση Βεβαιώσεων

Διαδικασία σεμιναρίου

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με εισηγητές τον Πάνο και Βαγγέλη Βλασόπουλο, τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές του teachme.gr, θα σας αναλύσουμε στοχευμένα πράγματα σχετικά με τα φώτα, το μοντέλο, την τεχνική, την επικοινωνία και φυσικά τις πόζες. Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ζευγάρια και μαζί με την δική μας βοήθεια όταν και όποτε χρειαστεί θα έχουν την ευκαιρία μόνοι τους να φωτογραφίζουν το μοντέλο.

Πρόκειται πρακτικά για μία ριζοσπαστική ιδέα, η οποία ξεφεύγει από τα πλαίσια της πολλαπλής φωτογράφισης ενός μοντέλου, κάτι το οποίο δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από ίδιες εικόνες στους συμμετέχοντες.

Αυτή και μόνο η εμπειρία ελέγχου όλων των στοιχείων μιας φωτογράφισης, μετατρέποντας σας αυτόματα από έναν άβουλο συμμετέχοντα στον φωτογράφο της σκηνής θα σας κάνει να ξεπεράσετε όλους τους φόβους και να δείτε από την επόμενη μέρα την φωτογραφία πολύ πιο δυνατά, με αυτοπεποίθηση και κανένα φόβο. Ενώ ταυτόχρονα με την προεπιλογή ποζών που θα έχουμε βρει για εσάς, θα επιλέγετε την πόζα που επιθυμείτε και θα την δημιουργείτε άμεσα μαζί με το μοντέλο.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα μπορέσουν είτε να παρακολουθούν την διαδικασία φωτογράφισης του εκάστοτε ζευγαριού, είτε να φωτογραφίζουν πίσω από το ζευγάρι και να έχουν “backstage” φωτογραφίες, πολλές εκ των οποίων στην Αθήνα ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Μαζί μας, η Ελίνα Μαντζαβίνου

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μαζί μας και στην Κρήτη θα είναι το καλύτερο και ταυτόχρονα το πιο ευχάριστο, υπομονετικό και βοηθητικό μοντέλο αυτού του είδους φωτογράφισης, η Ελίνα Μαντζαβίνου. Όσοι γνωρίζουν την Ελίνα, ξέρουν πως οι σκηνοθετικές της απόψεις και η βοήθεια που δίνει στους φωτογράφους κατά την διάρκεια των λήψεων είναι απίστευτα βοηθητική.

Ο καλύτερος χώρος για ένα τέτοιου είδους σεμινάριο φωτογραφίας

Θέλουμε στα καλοκαιρινά σεμινάρια “Extreme Bodyscapes” να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χωρίς περιορισμούς, η Κρήτη δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο χώρος που επιλέξαμε για την τέλεση του σεμιναρίου είναι ο καλύτερος και με μεγάλη χαρά θα σας υποδεχτούμε στο Studio του Γιώργου Θαλασσινού, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση Μάνου Κατράκη 111, 71500, Ηράκλειο Κρήτης.

Κόστος σεμιναρίου φωτογραφίας

Φτάνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο, στο κόστος του σεμιναρίου. Αν υπολογίσουμε την τιμή σε αντίστοιχα Workshops με βάση τα έξοδα μεταφοράς, τέλεσης, στελέχωσης και στέγασης, εκείνη αγγίζει τα 300 & 400 ευρώ για μία μικρή ομάδα ατόμων (έως 20 άτομα).

Αυτό δεν ισχύει για εμάς, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να συμπιέσουμε τα κόστη με στόχο να σας προσφέρουμε μία άρτια εμπειρία χωρίς απλησίαστο εισιτήριο. Έτσι το κόστος του σεμιναρίου θα είναι 200€ με την πολύ μεγάλη ευκαιρία να κλείσετε την θέση σας με μόλις 150€ αν εκμεταλλευτείτε την προσφορά “Early Bird”, η οποία θα σας δώσει έκπτωση 50€ αν κάνετε κράτηση έως και μία εβδομάδα πριν το σεμινάριο!

Το μόνο που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή για την κράτηση της θέσης σας είναι μία κατάθεση 20€ και η εξόφληση θα γίνει την ημέρα του σεμιναρίου.

Κράτηση θέσης μέσω PayPal

Για την κράτηση της θέσης σας μέσω PayPal κάντε κλικ εδώ και στείλτε το ποσό των 20€ για την επιτυχημένη εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Κράτηση θέσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης

Για την κράτηση της θέσης σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή κατάθεσης χρησιμοποιήστε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank  

Όνομα Λογαριασμού: Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη

Αρ. Λογαριασμού: 596-00-2340008315  

IBAN: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Άμεση επικοινωνία μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Αν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια φωτογραφίας του καλοκαιριού στείλτε μου ένα μήνυμα είτε μέσω facebook είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας.

Καλό θα είναι επίσης να δείτε την σελίδα του event στο Facebook και εκεί να βλέπετε όλα τα νέα του σεμιναρίου της Αθήνα!

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!!!