Extreme Bodyscapes Photography Workshop

Ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε 12 μέρες απο σήμερα (την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019) έρχεται το σεμινάριο φωτογραφίας στην Αθήνα, το οποίο αποτελεί τον αρχικό μας σταθμό γι’αυτό το καλοκαίρι (έχουν ήδη προγραμματιστεί σεμινάρια στο Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη & Καλαμάτα).

Με πολύ μεγάλη ανυπομονήσία σας περιμένουμε σε έναν φανταστικό χώρο που έχουμε κλείσει για εσάς στο κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά σε σταθμό Μετρό, αρκεί φυσικά να έχετε κάνει την απαραίτητη κράτηση πριν κλείσουν όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό μέσω των εβδομαδιαίων μας εκπομπών “PhotoBros Live!” σας έχουμε ενημερώσει για τα σεμινάρια φωτογραφίας καλλιτεχνικού γυμνού που έρχονται σε 4 σημεία στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια με κωδική ονομασία “Extreme Bodyscapes” θα σας δώσουν όλα αυτά που ψάχνατε και ποτέ δεν βρήκατε σε απόλυτο βαθμό σε κάποιο σεμινάριο.

Μέσα σε 6 ώρες που θα είναι η επίσημη διάρκεια του σεμιναρίου (ανεπίσημα είναι πάντα μεγαλύτερη η διάρκεια) θα καλύψουμε όλες τις απορίες σας και εσείς οι ίδιοι θα ξεπεράσετε όλες τις φοβίες ή ενδοιασμούς που ενδεχομένως έχετε γύρω από την φωτογράφιση ανθρώπων και ιδιαίτερα γυμνών μοντέλων.

Θα αναφερθούμε σε πολλά και διάφορα πράγματα και μέσω του σωστού προγράμματος που έχουμε ήδη ανακοινώσει (ακολουθεί παρακάτω) θα καταφέρετε να δημιουργήσετε εξαιρετικές εικόνες χωρίς καμία δυσκολία. Το πιο σημαντικό όμως για εμάς είναι ότι θα σας βοηθήσουμε να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ξεπεράσετε τους φόβους σας γύρω από τα Studio Flash.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου φωτογραφίας

To “Extreme Bodyscapes Photography Workshop” έχει μελετηθεί και οργανωθεί από εμάς με τέτοιο τρόπο που μπορείτε να το παρακαλουθήσετε είτε ως αρχάριος είτε ως έμπειρος στην φωτογραφία. Μαζί με την Φωτογράφιση θα υπάρξει και επεξεργασία αλλά και κριτική των φωτογραφιών σας.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής:

  • 16:00-16:15 Καλωσόρισμα στο σεμινάριο “Extreme Bodyscapes”
  • 16:15-16:45 Φωτογράφιση από τους εισηγητές, ανάλυση τεχνικών
  • 16:45-18:30 Φωτογράφιση από τους συμμετέχοντες – Α’ Σκέλος
  • 18:30-20:15 Φωτογράφιση από τους συμμετέχοντες – Β’ Σκέλος
  • 20:15-20:30 Διάλειμμα Σεμιναρίου
  • 20:30-21:30 Επεξεργασία φωτογραφίας
  • 21:30-22:00 Ανάλυση Φωτογραφιών Συμμετεχόντων & Ψηφοφορία
  • 22:00 Λήξη Σεμιναρίου – Παράδοση Βεβαιώσεων

Διαδικασία σεμιναρίου

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με εισηγητές τον Πάνο και Βαγγέλη Βλασόπουλο, τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές του teachme.gr, θα σας αναλύσουμε στοχευμένα πράγματα σχετικά με τα φώτα, το μοντέλο, την τεχνική, την επικοινωνία και φυσικά τις πόζες. Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ζευγάρια και μαζί με την δική μας βοήθεια όταν και όποτε χρειαστεί θα έχουν την ευκαιρία μόνοι τους να φωτογραφίζουν το μοντέλο.

Πρόκειται πρακτικά για μία ριζοσπαστική ιδέα, η οποία ξεφεύγει από τα πλαίσια της πολλαπλής φωτογράφισης ενός μοντέλου, κάτι το οποίο δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από ίδιες εικόνες στους συμμετέχοντες.

Ο Βαγγέλης και ο Πάνος Βλασόπουλος

Με τον τρόπο αυτό, κάθε ζευγάρι που θα φωτογραφίζει το μοντέλο, θα έχει την δυνατότητα να το στήσει όπως θέλει, να βρει την γωνία, το εστιακό μήκος και την πόζα. Σε περίπτωση που χρειαστεί την δική μας επέμβαση στα παραπάνω, εννοείται πως θα είμαστε μαζί σας καθ’όλη την διαδικασία.

Αυτή και μόνο η εμπειρία ελέγχου όλων των στοιχείων μιας φωτογράφισης, μετατρέποντας σας αυτόματα από έναν άβουλο συμμετέχοντα στον φωτογράφο της σκηνής θα σας κάνει να ξεπεράσετε όλους τους φόβους και να δείτε από την επόμενη μέρα την φωτογραφία πολύ πιο δυνατά, με αυτοπεποίθηση και κανένα φόβο.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια που δεν θα βρίσκεστε στην κεντρική σκηνή, θα μπορείτε να φωτογραφίζετε το μοντέλο μας.

Η δύναμη του ελέγχου των πάντων θα αναβαθμίσει την ιδέα που έχετε για την φωτογραφία

Επαγγελματικό σεμινάριο φωτογραφίας

Το σεμινάριο φωτογραφίας που έρχεται στις 31 Ιουλίου στην Αθήνα καθώς και τα υπόλοιπα της σειράς “Extreme Bodyscapes” αποτελούν μία προσπάθεια για επιτέλους επαγγελματικά σεμινάρια φωτογραφίας στην Ελλάδα.

Γι’αυτό τον λόγο έχουμε κλείσει ήδη για εσάς έναν φανταστικό χώρο φωτογράφισης, θα έχουμε μαζί μας το καλύτερο μοντέλο αυτού του είδους φωτογράφισης, την Ελίνα Μαντζαβίνου, θα έχουμε αυτή την ύλη, την κριτική φωτογραφίας και φυσικά την ομάδα του teachme.gr κοντά σας!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον επαγγελματικό χώρο του διάσημου φωτογράφου Θωμά Χρυσοχοΐδη στο κέντρο της Αθήνας (διεύθυνση Σφιγγός 32, Νέος Κόσμος).

Η τιμή σε αντίστοιχα Workshops συνήθως αγγίζει τα 300 & 400 ευρώ για μία μικρή ομάδα ατόμων (έως 20 άτομα). Εμείς θα κρατήσουμε αυτή την μικρή ομάδα ατόμων, γιατί στόχο έχουμε κυρίως να περάσουμε καλά και να εκτοξεύσουμε τις ικανότητές σας, έχοντας ταυτόχρονα την τιμή σε λογικά πλαίσια, αν υπολογίσει κάποιος όλα τα παραπάνω.

Κόστος σεμιναρίου φωτογραφίας

Η δυνατότητα να έχετε όλα τα παραπάνω αλλά και την ευκαιρία να κερδίσετε έναν καταπληκτικό δερμάτινο ιμάντα των PhotoBros αξίας 250€ μέσω της κριτικής που θα κλείσει το σεμινάριο φυσικά δεν μπορούσε να είναι δωρεάν. Δεν θέλαμε όμως ούτε να φτάσουμε στα επίπεδα των 400€.

Γι’αυτόν τον λόγο το κόστος του σεμιναρίου θα είναι τα 200€ με την πολύ μεγάλη ευκαιρία να κλείσετε την θέση σας με μόλις 150€ αν εκμεταλλευτείτε την προσφορά “Early Bird”, η οποία θα σας δώσει έκπτωση 50€ αν κάνετε κράτηση έως και μία εβδομάδα πριν το σεμινάριο!

Το μόνο που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή για την κράτηση της θέσης σας είναι μία κατάθεση 20€ και η εξόφληση θα γίνει την ημέρα του σεμιναρίου.

Οπότε, μέχρι και μία εβδομάδα πριν το σεμινάριο, το εισιτήριο κοστίζει 150€ αντί για 200€ και με 20€ κατάθεση ή paypal πληρωμή μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας (ακολουθούν ο τραπεζικός λογαριασμός και το paypal link).

Κράτηση θέσης μέσω PayPal

Για την αγορά της θέσης σας μέσω PayPal κάντε κλικ εδώ και στείλτε το ποσό των 20€ για την επιτυχημένη εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Κράτηση θέσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης

Για την κράτηση της θέσης σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή κατάθεσης χρησιμοποιήστε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank  

Όνομα Λογαριασμού:  Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη

Αρ. Λογαριασμού: 596-00-2340008315  

IBAN: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Κάντε άμεσα την κράτηση σας γιατί οι θέσεις εξαντλούνται

Πρέπει κάπου εδώ να σας ενημερώσω ότι οι περισσότερες θέσεις του σεμιναρίου έχουν κρατηθεί (θα είμαστε 20 άτομα αυστηρά) και αυτό γιατί μέσω των εκπομπών φωτογραφίας οι περισσότεροι ενημερώθηκαν πριν από αυτό το άρθρο. Ενημερωτικά να σας πω ότι υπάρχουν μόλις 6 διαθέσιμες θέσεις. Οπότε επιβάλλεται να κάνετε άμεσα την κράτησή σας!

Άμεση επικοινωνία μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Αν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια φωτογραφίας του καλοκαιριού στείλτε μου ένα μήνυμα είτε μέσω facebook είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας.

Καλό θα είναι επίσης να δείτε την σελίδα του event στο Facebook και εκεί να βλέπετε όλα τα νέα του σεμιναρίου της Αθήνα!

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!!!