Μία Πανέμορφη Τεχνική Φωτογραφίας

Σήμερα έχουμε 2 μαθήματα στον τομέα της Φωτογραφίας και Επεξεργασίας Φωτογραφίας! Ο Παναγιώτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr επιστρέφει με ένα άκρως εντυπωσιακό μάθημα μέσα από το οποίο θα εξαφανίσουμε όλα τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό! Το σημερινό μάθημα μερικοί απο εσάς θα “δυσκολευτείτε” να το πιστέψετε αλλά είναι αλήθεια και μπορείτε να το κάνετε και εσείς εύκολα και απλά!

Εξαφανίζοντας όλα τα Αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό!

Το θέμα του σημερινού φωτογραφικού εφέ είναι η “εξαφάνιση” των αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Αθηνών/Λαμίας!

Σίγουρα πολλοί απο εμάς φανταζόμαστε μία πόλη χωρίς κίνηση και καθυστερήσεις. Σήμερα θα μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα, τουλάχιστον μέσα απο τις φωτογραφίες μας! Μία πραγματικά υπέροχη και πανίσχυρη τεχνική, η οποία θα σας επιτρέψει να δημιουργείτε “έρημες” λεωφόρους στο άψε-σβήσε!

Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου Photoshop

Και επειδή ξέρω πως πολλοί απο εσάς θα “ψάχνεστε” μήπως και το Adobe Photoshop έχει βάλει το “χεράκι” του.. Σας αναφέρω ότι όλα τα αποτελέσματα που θα δούμε στο μάθημα έχουν βγεί απευθείας μέσα απο την φωτογραφική μηχανή! Έτσι ας αφήσουμε το Adobe Photoshop για εκεί που χρειάζεται και ας πιάσουμε άμεσα την φωτογραφική μας μηχανή.

Ατύχημα κατά την διάρκεια του γυρίσματος

Όπως θα παρακολουθήσετε, κατά την διάρκεια του μαθήματος συνέβη ένα ατυχές περιστατικό στον Παναγιώτη… Φροντίστε να τον παρηγορήσετε στα σχόλια σας καθώς η συγκεκριμένη “πτώση” σίγουρα πρέπει να “πόνεσε”…

Συντονιστείτε στο teachme.gr!

Γίνετε σήμερα Premium Μέλος και απολαύστε χίλια και πλέον μαθήματα στα Ελληνικά! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε σήμερα αυτό που ονειρεύεστε… Επαγγελματίας σε αυτό που αγαπάτε! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Βρείτε μας στο facebook

Η σελίδα του Παναγιώτη Βλασόπουλου στο facebook

Η επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook

Καλό μάθημα :Ρ