Εξαγωγή χωρίς Φόντο!

Εξαγωγή Αντικειμένων μάθημα Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και επιστρέφουμε μετά την Αργία της Καθαράς Δευτέρας! Σήμερα θα σας δείξω ένα υπέροχο μάθημα Cinema 4D, το οποίο θα λύσει μία μεγάλη απορία που έχετε όλοι όσοι δημιουργείτε μέσα απο το μαγικό αυτό πρόγραμμα! Θα ασχοληθούμε με την εξαγωγή αντικειμένων χωρίς “φόντο”. Έτσι θα μάθουμε πως να βγάζουμε τα αντικείμενα που δημιουργούμε στο Maxon Cinema 4D “καθαρά” και χωρίς φόντο, με στόχο την μετέπειτα επεξεργασία τους στο αγαπημένο μας Adobe Photoshop!

Μάθημα Cinema 4D

Εξαγωγή Αντικειμένων μάθημα Cinema 4D

Το σημερινό μάθημα μου το έχετε ζητήσει πολλές φορές και τελευταία μου το ζήτησε ο φίλος και μαθητής του teachme.gr Σάββας. Έτσι σήμερα θα λύσω την συγκεκριμένη απορία της εξαγωγής καθαρών -χωρίς φόντο- αντικειμένων στο Maxon Cinema 4D αλλά δεν θα το αφήσω τόσο απλό. Αφού θα αναλύσουμε την απλή εξαγωγή χωρίς φόντο των αντικειμένων, στο σημερινό μάθημα cinema 4d, θα σας δείξω πως θα καταφέρετε να βγάλετε και άλλα στοιχεία μέσα απο το 3D σκηνικό σας, όπως η σκιά των αντικειμένων, ή ακόμη και άλλα αντικείμενα!

Η ελευθερία είναι μία υπέροχη αίσθηση και σήμερα στο Maxon Cinema 4D, θα ανακαλύψετε πόσο ελευθεροι μπορείτε να γίνετε όταν θέλετε να εξάγετε στοιχεία απο την σκηνή σας!

Τα καλύτερα είναι εδώ

Το teachme.gr παρέχει την απόλυτη εκμάθηση των κορυφαίων δημιουργικών προγραμμάτων απο το 2009! Ελάτε και εσείς στην παρέα μας και κάντε σήμερα το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Δείτε πως και εσείς μπορείτε να γίνετε Premium μέλος, κάνοντας κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος