Δημιουργήστε Γυαλί στο Adobe Photoshop!

Δημιουργία γυαλιού στο Photoshop

Σήμερα στο εβδομαδιαίο μάθημα Photoshop, για όλα τα Premium Free μέλη του teachme.gr, θα σας δείξω πόσο εύκολα και απλά θα δημιουργήσετε το δικό σας γυαλί! Θα ανακαλύψετε πόσο εύκολα, μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε γυάλινο ύφος απο το μηδέν, χωρίς την χρήση επιπλέον plug-in και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις! Ένα μοναδικό μάθημα που θα σας εντυπωσιάσει!

Μάθημα Adobe Photoshop στα Ελληνικά!

Δημιουργία γυαλιού στο Photoshop

Εδώ και χρόνια στο teachme.gr σας παρουσιάζω τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά, και το σημερινό μάθημα photoshop δεν αποτελεί εξαίρεση. Μέσα απο ελάχιστες κινήσεις, θα χρησιμοποιήσουμε και σε αυτό το μάθημα photoshop, τα εφέ και τα “εργαλεία” που απλόχερα μας χαρίζει το διαμάντι της Adobe και θα δημιουργήσουμε μέσα σε ελάχιστα λεπτά γυαλί, ένα εφέ, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλούς και διάφορους σκοπούς!

Δείγμα απο το σημερινό μάθημα photoshop

Μην χάνετε χρόνο!

Ο χρόνος είναι χρήμα, και το teachme.gr θα σας δώσει όλα τα εφόδια που επιθυμείτε να αποκτήσετε στον ελάχιστο χρόνο και φυσικά με το ελάχιστο κόστος. Γίνετε σήμερα Premium μέλος στο teachme.gr και κερδίστε πολλά περισσότερα απο μία Premium Συνδρομή… Κερδίστε το μελλοντικό σας επάγγελμα ή γίνετε ο καλύτερος επαγγελματίας μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα στα Ελληνικά που θα βρείτε στις σελίδες μας! Ξεκινήστε σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος