Άμεση Ατμοσφαιρική Δημιουργία!

Δημιουργία Φωτός & Σκόνης

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το μάθημα της εβδομάδας για όλα τα Premium Free & Premium Μέλη! Σήμερα θα σας δείξω μία πολύ σημαντική τεχνική στο Adobe Photoshop με στόχο καλύτερα αποτελέσματα φωτός στα “Photo Manipulations” σας!

Μάθημα Photoshop

Δημιουργία Φωτός & Σκόνης

Στο σημερινό μάθημα Photoshop θα ασχοληθούμε με τον φωτισμό και την δημιουργία σκόνης η οποία εμφανίζεται απο το φως. Δύο μαθήματα σε ένα δηλαδή σήμερα για όλους τους “παθιασμένους” με το Adobe Photoshop! Θα σας δείξω δύο τεχνικές δημιουργίας, τις οποίες αν τις “δαμάσετε” θα μπορέσετε στην συνέχεια να “μαγέψετε” με τα φωτισμένα “Photo Manipulations” σας!

Η εγκατάλειψη σαν δείγμα

Χθες διάβαζα ένα άρθρο στην LIFO (www.lifo.gr) με θέμα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής “Δρομοκαϊτειο” και εντυπωσιάστηκα απο τις φωτογραφίες του κυρίου Βασίλη Μακρηάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο άρθρο της lifo). Έτσι σήμερα χρησιμοποίησα μία φωτογραφία απο το συγκεκριμένο άρθρο με στόχο να την κάνουμε πιό ατμοσφαιρική με χρήση του Photoshop. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μακρή για την υπέροχη φωτογραφία που χρησιμοποίησα σαν δείγμα στο σημερινό μάθημα.

Χρήση της σημερινής Photoshop τεχνικής

Μείνετε Συντονισμένοι

Χιλιάδες μαθητές καθημερινά εκπαιδεύονται μέσα απο το teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα σε όποιον δημιουργικό τομέα σας ενδιαφέρει! Διαβάστε τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ