Αντιγράψτε τα δίασημα στυλ!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε ένα πολύ όμορφο και πρακτικό μάθημα στο Adobe Photoshop το οποίο ενδεχομένως να σας δώσει το δικό σας ξεχωριστό χρωματικό ύφος των φωτογραφιών σας! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πως θα κλωνοποιήσετε τα διάσημα χρωματικά στυλ που βλέπετε σε διάσημες φωτογραφίες και πως θα τα βάλετε και στις δικές σας φωτογραφίες!

Μάθημα photoshop!

Το θέμα αυτής της εβδομάδας στο μάθημα photoshop πρόκειται για ένα θέμα το οποίο μου το έχετε ζητήσει πολλές φορές να το δείξω και να το αναλύσω στο teachme.gr! Έτσι σήμερα θα σας δείξω τον δικό μου τρόπο ανάλυσης και κλωνοποίησης των χρωματικών προφίλ που βλέπω σε διάφορες φωτογραφίες και μου αρέσουν. Μία σχετικά εύκολη διαδικασία η οποία θα σας δώσει άμεσα αποτελέσματα!

Μείνετε συντονισμένοι

Χιλιάδες μαθήματα απο το 2009 μέχρι και σήμερα σας έχουν οδηγήσει και σας οδηγούν καθημερινά στην απόλυτη δημιουργική εκπαίδευση στα Ελληνικά! To σημερινό μάθημα photoshop αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι μέσα στο teachme.gr θα μάθετε τεχνικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε σαν επαγγελματίας και να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιαίτερο στυλ χωρίς κόπο! Μήν χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium μέλος και κερδίστε το χαμένο σας επάγγελμα! Είναι πολύ απλό, διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος