Δημιουργία Σκάκι “Φιγούρας” – Μέρος Τέταρτο!

Σκάκι Project #4 | Μάθημα Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το τέταρτο μέρος του κύκλου “Σκάκι Project“, μέσα απο τον οποίο θα αναλύσουμε και θα δημιουργήσουμε όλα τα στοιχεία μίας παρτίδας σκάκι! Φυσικά πάντα με την βοήθεια του μαγικού Maxon Cinema 4D! Μέχρι στιγμής έχουμε δει τον τρόπο δημιουργίας του “στρατιώτη”, του “πύργου” και του “Αξιωματικού”. Σήμερα θα δούμε το πιο δυνατό κομμάτι, την Βασίλισσα!

Μάθημα Cinema 4D

Σκάκι Project #4 | Μάθημα Cinema 4D

Μέσα απο τα επόμενα μαθήματα Cinema 4D θα μπορέσετε εύκολα γρήγορα και απλά να δημιουργήσετε τους δίκους σας “σκάκι” χαρακτήρες! Σήμερα θα δημιουργήσουμε την “Βασίλισσα” ή αλλιώς “Ντάμα” ή “Ρένα”,  η οποία είναι η πιό δυνατή και ευέλικτη φιγούρα στο Σκάκι! Για ακόμη μία φορά θα χρησιμοποιήσουμε την λογική της σωστής δημιουργίας αλλά και τις βασικές γνώσεις μοντελισμού για να καταφέρουμε σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσουμε αυτό τον χαρακτήρα!

Θα ανακαλύψουμε μαζί τρόπους μοντελισμού οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε όχι μόνο χαρακτήρες μίας παρτίδας σκακιού, αλλά θα τους κρατήσετε και θα τους βάλετε “σε εφαρμογή” σε διαφορετικά και άσχετα θέματα! Αυτή είναι η δύναμη του teachme.gr, η διασκεδαστική εκπαίδευση η οποία θα φέρει την απόλυτη γνώση, έτσι απλά!

Το τελικό αποτέλεσμα

Chess Project - Βασίλισσα - Μάθημα Cinema 4D

Chess Project – Βασίλισσα – Μάθημα Cinema 4D

Μείνετε συντονισμένοι

Ακόμη και αν δεν σας αρέσει το σκάκι, σίγουρα η άμεση δημιουργία χαρακτήρων απο το μηδέν θα σας ενθουσιάσει! Για το σημερινό μάθημα Cinema 4D αλλά και χιλιάδες ακόμη, γίνετε και εσείς Premium μέλος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ελάτε στο μέλλον του teachme.gr και κερδίστε την απόλυτη γνώση στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Διαβάστε εδώ τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο “Chess Project” στο Cinema 4D το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]