Νέος Κύκλος στο Cinema 4D!

Σκάκι Project #1 | Μάθημα Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και ως γνωστόν έχουμε το μάθημα 3D δημιουργίας μέσα απο το αγαπημένο μας Maxon Cinema 4D! Σήμερα θα εγκαινιάσω έναν νέο κύκλο μαθημάτων στο Cinema 4D μέσα απο τον οποίο θα μάθουμε να δημιουργούμε αντικείμενα και πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το Σκάκι!

Μάθημα Cinema 4D

Σκάκι Project #1 | Μάθημα Cinema 4D

Μέσα απο τα επόμενα μαθήματα Cinema 4D θα μπορέσετε εύκολα γρήγορα και απλά να δημιουργήσετε τους δίκους σας “σκάκι” χαρακτήρες! Σήμερα θα δημιουργήσουμε τον πιό εύκολο χαρακτήρα της παρέας, δηλαδή τον “Στρατιώτη”! Ένα εύκολο μάθημα το οποίο θα μας βάλει στο “πνεύμα” της δημιουργίας για τα καλά!

Θα ανακαλύψουμε μαζί τρόπους μοντελισμού οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε όχι μόνο χαρακτήρες μίας παρτίδας σκακιού, αλλά θα τους κρατήσετε και θα τους βάλετε “σε εφαρμογή” σε διαφορετικά και άσχετα θέματα! Αυτή είναι η δύναμη του teachme.gr, η διασκεδαστική εκπαίδευση η οποία θα φέρει την απόλυτη γνώση, έτσι απλά!

Μείνετε συντονισμένοι

Ακόμη και αν δεν σας αρέσει το σκάκι, σίγουρα η άμεση δημιουργία χαρακτήρων απο το μηδέν θα σας ενθουσιάσει! Για το σημερινό μάθημα Cinema 4D αλλά και χιλιάδες ακόμη, γίνετε και εσείς Premium μέλος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ελάτε στο μέλλον του teachme.gr και κερδίστε την απόλυτη γνώση στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Διαβάστε εδώ τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο “Chess Project” στο Cinema 4D το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]