Περί τύφλωσης…

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και το μάθημα photoshop είναι εδώ για να σας δώσει ακόμη περισσότερα εφόδια και τεχνικές επεξεργασίας και παραμετροποίησης μίας εικόνας! Σήμερα το θέμα μας είναι η “τυφλότητα” και θα αναδημιουργήσω ένα εφέ που είδα να “κυκλοφορεί” τελευταία σε αφίσες στον δρόμο. Ένα ωραίο εφέ το οποίο σίγουρα θα μας “ανοίξει” τα μάτια!!!

Μάθημα Photoshop

Στο σημερινό μάθημα photoshop θα δούμε πως με εύκολο τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε αντικείμενα μπροστά απο τις φωτογραφίες μας και να δώσουμε 3D αίσθηση ενός χαρτιού το οποίο κρύβει την βασική αίσθηση της οράσεως.. Ένα πολύ όμορφο μάθημα photoshop το οποίο θα σας μάθει βασικά και προχωρημένα πράγματα στο κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας!

Δείγμα του μαθήματος
17-01-2014---Blind-no-More-Photo-Manipulation

Blind no More Photo Manipulation | Μάθημα Photoshop

Τυφλοί ποτέ ξανά!

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δει δημιουργικά και κάντε σήμερα το χόμπυ σας επάγγελμα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr! Εδώ τα δείχνουμε όλα και έχουμε στόχο την δική σας δημιουργική αναβάθμιση. Δείτε επιτέλους το μέλλον με την ματιά που πρέπει, την ματιά που σας αξίζει, γίνετε σήμερα Premium μέλος! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος