Καλημέρα σας φίλες και φίλες του www.teachme.gr! Μετά απο την μεγάλη επιτυχία του πρώτου μαθήματος Φωτογραφίας, σήμερα στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας θα δούμε άλλο ένα πολύ όμορφο μάθημα και μια τεχνική που σίγουρα πολλοί απο εσάς πάντα αναρωτιόσασταν πως μπορεί να γίνει…

Μάθημα Φωτογραφίας

Θα δούμε την τεχνική της φωτογράφισης αυτοκινήτων τη νύχτα, όπου μέσα απο την βοήθεια του υπεύθυνου του www.photo-gfx.gr, Παναγιώτη Βλασόπουλου θα ανακαλύψουμε διασκεδαστικά και όμορφα, όπως το αρμόζει άλλωστε η φωτογραφία σαν τέχνη, μια πολύ όμορφη Τεχνική!

Πάμε λοιπόν να μάθουμε άλλη μια ιδιαίτερη Τεχνική Φωτογραφίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Βλασόπουλο για μια ακόμη φορά και το www.photo-gfx.gr για την υπέροχη χορηγία του μαθήματος. Για όσους περιμένουν περισσότερα μαθήματα απο την συγκεκριμένη κατηγορία να αναφέρω πως σύντομα θα υπάρξουν και βασικά μαθήματα για την ρύθμιση του κλείστρου, του διαφράγματος, του iso κλπ. Οπότε μείνετε συντονισμένοι στο www.teachme.gr και στο www.photo-gfx.gr και μάθετε τα πάντα και στον τομέα της φωτογραφίας!

Μπορείτε επίσης να κάνετε “Like” στην σελίδα του www.photo-gfx.gr στο facebook. Μην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση στα εκατοντάδες μαθήματα του teachme.gr και φυσικά σε όλα τα μαθήματα που καθημερινά δημοσιεύονται στο site.

Καλό μάθημα :Ρ

[private]
[/private]