Ο κόσμος των "Layers" μέσα στο Aurora HDR 2018

Aurora HDR 2018 Layers

Συνεχίζοντας την παρουσίαση του φανταστικού Aurora HDR 2018 στο teachme.gr σήμερα θα σας δείξω την χρήση των "Layers" ή αλλιώς "Επιπέδων" στα ελληνικά. Μια λειτουργία που λατρέυουμε στο Photoshop και δεν θα μπορούσε να υπάρχει ΚΑΙ σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα δημιουργίας HDR φωτογραφιών!

Βασική Εκμάθηση του Aurora HDR 2018

Στα προηγούμενα 5 μαθήματα για το Aurora HDR 2018 μάθαμε τα πιο σημαντικά βασικά πράγματα, έφτασε η στιγμή που θα δούμε λίγο πιο προχωρημένες χρήσεις του προγράμματος. Στο έκτο επεισόδιο αυτής της μοναδικής σειράς μαθημάτων την οποία λαμβάνετε δωρεάν θα δούμε τα Layers και πόσο πολύ θα μπορέσουν να "ανεβάσουν" την εικόνα μας μέσω τοπικών/μεμονομένων ρυθμίσεων είτε με εισαγωγή και τοποθέτηση φωτογραφιών & γραφικών πάνω τους.

Aurora HDR 2018 Layers

Η τελική μας εικόνα μετά & την χρήση των Layers (Aurora HDR 2018)

Τα "επίπεδα" στο Aurora HDR 2018 θα μας επιτρέψουν να δουλεύουμε καλύτερα και πιο ευέλικτα τα project μας σε στάδια τα οποία μέσα από τα οποία θα έχουμε καλύτερο έλεγχο της δημιουργίας μας χωρίς να φορτώνουμε όλες τις ρυθμίσεις σε ένα σημείο. Ταυτόχρονα μέσω της εισαγωγής και τοποθέτησης επιπλέον εικόνων σε επίπεδα πάνω στην φωτογραφία μας καταφέρνουμε να εκφραστούμε πιο δημιουργικά με τρόπους που μόνο σε προγράμματα εξαιρετικής ακρίβειας και ελευθερίας της δημιουργικής έκφραση μπορούσαμε να βρούμε στο παρελθόν! Αυτό είναι το Aurora HDR 2018 και γι'αυτό το λατρεύουμε εδώ στο teachme.gr!

Δείτε το έκτο video για το Aurora HDR 2018

Παρακολουθήστε παρακάτω το πέμπτο επεισόδιο της εκμάθησης του Aurora HDR 2018 και ανακαλύψτε πως με τα επίπεδα (Layers) θα κάνουμε τις δημιουργίες μας ακόμη πιο ελεγχόμενες και ταυτόχρονα πιο εντυπωσιακές! Κάντε κλικ εδώ και μπείτε σε μία σελίδα με textures έτσι ώστε να κατεβάσετε δείγματα για να τα εισάγετε στα "layers" σας.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του Aurora HDR 2018 και δοκιμάστε ή αγοράστε το πρόγραμμα!

Γράψτε τον κωδικό TEACHME στο πεδίο του κουπονιού και εξασφαλείστε 10 ευρώ έκπτωση!!!