Ανακαλύπτοντας σημαντικές ρυθμίσεις στο Aurora HDR 2018

Στα προηγούμενα 4 βίντεο της ενότητας σχετικά με το καταπληκτικό Aurora HDR 2018, το οποίο κατά την αποψή μας είναι το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας ποιοτικών HDR φωτογραφιών, είδαμε την επιφάνεια εργασίας του προγράμματος, την χρήση presets και αναλύσαμε όλα τα Panels που θα βρείτε εκεί. Σε αυτό το video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα ανακαλύψουμε πολύ σημαντικές ρυθμίσεις οι οποίες θα ανεβάσουν ποιοτικά ακόμη περισσότερο τις φωτογραφίες μας.

Αποθήκευση Presets

Το πρώτο πράγμα που θα δούμε είναι ο τρόπος αποθήκευσης των ρυθμίσεων μας σε presets, μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορούμε να αποθηκεύουμε και να επαναχρησιμοποιούμε τις ρυθμίσεις μας με το πάτημα ενός κουμπιού! Μια πολύ χρήσιμη λειτουργεία η οποία θα επιταχύνει την επεξεργασία μας στο Aurora HDR 2018 και θα μας επιτρέψει να δουλεύουμε με ελάχιστα κλικ.

Κόβοντας μέσω του Crop εργαλείου

Το εργαλείο “Crop” το έχουμε μάθει από το Adobe Photoshop και κάθε πρόγραμμα επεξεργασίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το Aurora HDR 2018 καθώς μέσω εκείνου μπορούμε να κόψουμε, να περιστρέψουμε και να αντιστρέψουμε την προβολή της εικόνας μας με ελάχιστα κλικ. Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο το οποίο θα μας επιτρέψει να διορθώσουμε το κάδρο της φωτογραφίας μας.

Παραμετροποίηση φωτογραφίας

Η χρήση του “transform” στο Aurora HDR 2018 θα μας δώσει την επιλογή να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερες περιστροφές στην εικόνα μας, να την στρίβουμε οριζοντίως και καθέτως, να την μεγαλώνουμε, συμπιέζουμε, να την μετατοπίζουμε κλπ. Πολύ χρήσιμο εξίσου σετ ρυθμίσεων το οποίο θα το χρησιμοποιούμε διαρκώς κατά την δημιουργία των HDR φωτογραφιών μας.

Διόρθωση Παραμόρφωσης

Κάθε φακός έχει τα πλεονεκτήματα του αλλά και τις ατέλειες του, αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές βλέπουμε παραμορφώσεις στις τελικές μας φωτογραφίες αλλά και στοιχεία όπως χρωματικές αλλοιώσεις τις οποίες πρέπει να εξαφανίσουμε άμεσα. Το Aurora HDR 2018 παρέχει και αυτή την λειτουργία και πραγματικά μέσω τέτοιων επιλογών μας κάνει να “ξεχνάμε” το Photoshop & Lightroom και να δουλεύουμε εξ ολοκλήρου μέσα στο περιβάλλον εργασίας του. Και πάλι πολύ σημαντικές και χρήσιμες ρυθμίσεις τις οποίες θα πρέπει να κοιτάμε πριν (ή έστω μετά) δημιουργήσουμε το τελικό μας HDR.

Δείτε το πέμπτο video για το Aurora HDR 2018

Παρακολουθήστε παρακάτω το πέμπτο επεισόδιο της εκμάθησης του Aurora HDR 2018 και πόσο σημαντικά και βοηθητικά είναι τα παραπάνω εργαλεία. Μέσω των εργαλείων διόρθωσης (κάδρου, παραμόρφωσης & παραμετροποίησης) θα μπορέσουμε να γλιτώσουμε από διάφορα θέματα τα οποία άθελα μας θα “αδικήσουν” τις HDR δημιουργίες μας.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του Aurora HDR 2018 και δοκιμάστε ή αγοράστε το πρόγραμμα!

Γράψτε τον κωδικό TEACHME στο πεδίο του κουπονιού και εξασφαλείστε 10 ευρώ έκπτωση!!!