Στείλτε την Ελλάδα στον Τελικό!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 σήμερα και επίσημα ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας! Φυσικά τα περισσότερα μαθήματα θα είναι προσαρμοσμένα στο συγκεκριμένο γεγονός μέσα απο τα οποία θα ανακαλύψουμε πολύ σημαντικές τεχνικές όχι απαραίτητα αποκλειστικά για ποδοσφαιρικά projects! Σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα promo video τηλεόρασης με το οποίο θα στείλουμε την Εθνική Ελλάδος στον Μεγάλο Τελικό με αντίπαλο την Βραζιλία!

Μάθημα After Effects

Το σημερινό μάθημα After Effects θα μας βάλει για τα καλά στο περιβάλλον ενός καναλιού και της δημιουργίας ενός animated γραφικού το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για να διαφημίσουμε το προσεχές ποδοσφαιρικό γεγονός! Με απλές ρυθμίσεις και γνωστές τεχνικές στο Adobe After Effects, θα καταφέρουμε να ζωντανέψουμε το στατικό και να του δώσουμε την κίνηση που επιθυμούμε!

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος, θα ανακαλύψουμε τους τρόπους σωστής τοποθέτησης των Layers, την χρήση πολύτιμων ρυθμίσεων μέσα απο τα Layer Styles αλλά και πως ένα "Null Object" μπορεί να ελέγξει πολλαπλά layers κειμένου! Όλα αυτά αποκλειστικά στο teachme.gr και φυσικά στα Ελληνικά!

Μείνετε συντονισμένοι

Ξεκινήστε σήμερα μέσα απο το teachme.gr και κερδίστε την γνώση που πάντα ζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, θα σας δείξω τον δρόμο της σωστής εκπαίδευσης και θα σας δώσω άμεσα εκατοντάδες δημιουργικά εφόδια για να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Video Effects & Animations το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]