Καλη Χρονιά απο το teachme.gr!

Καλημέρα και καλή χρονιά φίλες και φίλοι του teachme.gr! 2 Ιανουαρίου σήμερα και έχουμε το πρώτο μάθημα για το 2014!! Εύχομαι τα καλύτερα για την νέα Χρονιά και φυσικά την καλύτερη εκμάθηση εδώ απο το teachme.gr! Σήμερα θα κάνουμε ένα διασκεδαστικό μάθημα το οποίο θα σας διδάξει μία όμορφη και απλή διαδικασία animation στο Adobe Photoshop!

Μάθημα photoshop

Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πόσο εύκολα και απλά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας animation και έτσι να κάνετε το Adobe Photoshop ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα δημιουργίας animations! Στο μέλλον θα δούμε πολλά μαθήματα σχετικά με το video και το animation στο Adobe Photoshop και σίγουρα θα ανακαλύψετε μερικές πολύ δυνατές τεχνικές!

 Μείνετε συντονισμένοι

Η εκμάθηση των κορυφαίων και τελευταίας τεχνολογίας προγραμμάτων δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε ο επαγγελματίας στον τομέα που ονειρεύεστε! Εγώ προσωπικά και το teachme.gr θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε τον στόχο σας και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος! (Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος