Ο δικός μας “Φύλακας Άγγελος” στο Photoshop

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε την δημιουργία φτερών από το μηδέν και ανακαλύψαμε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα απο το Adobe Photoshop μοναδικής ομορφιάς γραφικά! Σήμερα θα χρήσιμοποιήσουμε τα νέα μας φτερά και μία ξεχωριστή φωτογραφία για να πετύχουμε ένα φανταστικό photo manipulation με θέμα τα κατοικίδια που πλέον δεν είναι κοντά μας.

Μάθημα Photoshop

Τα “Photo Manipulations” είναι από τα αγαπημένα μου θέματα και αυτό γιατί μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ άσχετα μεταξύ τους στοιχεία και να δημιουργώ μοναδικές δημιουργίες! Δημιουργίες όπως η σημερινή η οποία θα μας μάθει γνωστά και άγνωστα στοιχεία του Adobe Photoshop. Ένα πολύ χρήσιμο μάθημα Photoshop το οποίο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες δημιουργίας!

Δείτε το τελικό δείγμα από το μάθημα Photoshop

Μάθημα Photoshop για Photo Manipulation

Μάθημα Photoshop για Photo Manipulation

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Η δημιουργία στο teachme.gr παραμένει αστείρευτη και καθημερινά αναβαθμίζεται διαρκώς! Γι’αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο σε τεχνικές εκμάθησης που δεν οδηγούν πουθενά.. Μέσα από το teachme.gr θα σας δείξω όλα όσα πρέπει να μάθετε και δεν σας δείχνει κανείς άλλος! Σε όποιον δημιουργικό τομέα θέλετε να πετύχετε, μέσα από μία premium συνδρομή θα καταφέρετε αυτό που ονειρεύεστε, να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 5ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]