Η μαγεία του Adobe Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και ως γνωστόν έχουμε μάθημα για όλα τα Premium Free (και φυσικά τα Premium) μέλη της αγαπημένης σας ιστοσελίδας! Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Adobe Photoshop όπου θα  αναδημιουργήσουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο ένα γραφικό που μοιάζει ψαρωτικό και το οποίο το είχα δει να “παίζει” σε κάποιο site. Έτσι για άλλη μία φορά θα σας εξοπλίσω με μία επαγγελματική τεχνική μέσα απο τις μαγικές ικανότητες του Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop θα μας δείξει πόσο εύκολα και απλά θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε υπέροχα γραφικά, τα οποία τα βλέπουμε και τα θαυμάζουμε όταν τα φτιάχνουν άλλοι! Μέσα απο μία γνωστή διαδικασία, θα σας δείξω πως να καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο γραφικό απο το μηδέν και πως γενικότερα θα μπείτε στην λογική της δημιουργίας (πιο σημαντικό αυτό για μένα). Ένα μάθημα photoshop το οποίο θα σας κάνει να “ακονίσετε” πολλές απο τις βασικές του λειτουργίες!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και ξεχωρίστε απο τον ανταγωνισμό απο την πρώτη κιόλας στιγμή! Απο το 2009 είμαι δίπλα σας με καθημερινά μαθήματα σε όλους τους δημιουργικούς τομείς! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος