7ο Βασικό Μάθημα στο Apple iMovie ’11

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα για την ενότητα Video & Animation θα δούμε το έβδομο και τελευταίο μάθημα του κύκλου βασικής εκμάθησης του Apple iMovie ’11, ενός πανίσχυρου προγράμματος επεξεργασίας video που θα γοητεύσει ερασιτέχνες και επαγγελματίες μοντέρ!

Επεξεργασία Ήχου

Στο σημερινό μας μάθημα θα ανακαλύψουμε πολλά και διάφορα κόλπα επεξεργασίας του ήχου μέσα στο Apple iMovie ’11, κόλπα με τα οποία θα ανεβάσουμε την “ατμόσφαιρα” αλλά και την ποιότητα του video clip μας!

Η ήχος κάνει τη Διαφορά

Όπως θα δούμε στο μάθημα, η χρήση των ηχητικών εφέ και η εισαγωγή κάποιας μουσικής αναβαθμίζει απόλυτα το video μας και καλύπτει πολύ σημαντικά κενά, δίνοντας συγχρόνως μια ολοκληρωμενη εμπειρία στον τελικό χρήστη! Μην αφήνετε ποτέ τον ήχο σε δεύτερη μοίρα όταν επεξεργάζεστε ένα video, γιατί όσο καλές και αν είναι οι λήψεις σας, ο ήχος θα κάνει την τελική διαφορά!

Η επεξεργασία ήχου απλά παιχνιδάκι

7ο Βασικό Μάθημα στο Apple iMovie ’11

Μέσα απο πολύ απλές διεργασίες στο Apple iMovie ’11 θα δούμε πως ο ήχος πραγματικά μπορεί να επεξεργαστεί σε απόλυτο βαθμό. Απο την απλή επεξεργασία της έντασης του ήχου, μέχρι την χρήση ιδιαίτερων ηχητικών εφέ που κατα εκατοντάδες η Apple έχει φροντίσει να “φυτέψει” μέσα στα Macintosh μας! Έτσι πολύ απλά (όπως πάντα άλλωστε) θα ανεβάσετε στα ύψη την ποιότητα του ήχου σας ουσιαστικά “παίζοντας“!

Δημοσιεύστε το βιντεό σας με ένα κλικ

Και φυσικά τι θα ήταν το Apple iMovie ’11 αν δεν σας έδινε πολλαπλούς και διάφορους τρόπους εξαγωγής του video σας. Η επιλογές είναι πολλαπλές και φυσικά η απευθείας χρήση ανεβάσματος του βιντεό σας απευθείας στο facebook, youtube και vimeo είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια!

Apple iMovie ’11 = Η τέλεια λύση

Είτε είστε επαγγελματίας μοντέρ είτε λάτρης των “σπιτικών” video clip, το Apple iMovie ’11 απλά θα σας μαγέψει με την ευκολία και τον πλούτο των δυνατοτήτων του. Ξεκινήστε σήμερα την επεξεργασία video με την χρήση του διαμαντιού της Apple, απλά δεν θα γυρίσετε πίσω μετά απο αυτό!

Μέσα απο τον κύκλο βασικών μαθημάτων στο teachme.gr για το Apple iMovie ’11 θα πάρετε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας!

Καλό μάθημα :Ρ

Apple iMovie ’11


Το συγκεκριμένο μάθημα και η σειρά της Βασικής Εκμάθησης του Apple iMovie ’11 είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του eshop.