6 Χρόνια Δημιουργικής Εκμάθησης!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στις 27 Απριλίου 2009 δημιούργησα το πρώτο άρθρο στο teachme.gr (τότε ήμασταν elislasop.com)! Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, αυτό που δεν άλλαξε όμως είναι η ίδια αστείρευτη γνώση για δημιουργική εκμάθηση!

Μια μοναδική προσπάθεια για τα Ελληνικά δεδομένα

Από εκείνη την μακρινή αλλά σαν “χθεσινή” ημέρα που ξεκίνησα αυτή την ιστοσελίδα, έχουν δημιουργηθεί παραπάνω από 2000 online μαθήματα στα Ελληνικά! Μία προσπάθεια η οποία δεν ξέρω αν τελικά με δικαιώσει (σαν επιλογή γλώσσας τα Ελληνικά), ωστόσο από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι κάνω κάτι μοναδικό και κάτι το οποίο θα μείνει στα επόμενα χρόνια σαν κληρονομία για κάθε νέο Έλληνα παθιασμένο δημιουργό!

6 Χρόνια teachme.gr – 6 Ημέρες Δωρεάν Πρόσβαση!!!

Η δύναμη του teachme.gr έχει “αγγίξει” μέχρι σήμερα παραπάνω από 11.500 μέλη τα οποία με εμπιστεύτηκαν με την εγγραφή τους στην σελίδα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Γι’αυτό το λόγο θα δώσω την ευκαιρία επετειάκα με τα 6α γενέθλια του teachme.gr 6 ημέρες ελεύθερης πρόσβασης σε όλους χωρίς κανένα περιορισμό ως προς την προβολή των premium μαθημάτων (έχει κλείσει μόνο το download των μαθημάτων για ευνόητους λόγους)!

Η ελεύθερη πρόσβαση θα κλείσει το Σάββατο 23:59.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν, με το “μας” να πηγαίνει σε όλους όσους έχουν στηρίξει το teachme.gr, έχουν μεγαλώσει και εκπαιδευτεί γενικότερα δίπλα μου! Να’στε καλά, συνεχίζω δυναμικά για όλους εσάς εκεί έξω!

Καλό μάθημα :Ρ