Γειά σας φίλες και φίλοι του www.teachme.gr! Σήμερα ξεκινά ο 6ος Διαγωνισμός στο Adobe Photoshop με θέμα το έτος 2012! Όλοι μας έχουμε ακούσει τις θεωρίες καταστροφής και προφητειών που προσωπικά δεν πιστεύω, αλλά έχει “πλάκα” να μπαίνουμε σε τέτοιου είδους συζητήσεις γιατί μερικές φορές μπορούν να μας δώσουν και υπέροχα βραβεία! Όπως το βραβείο που θα δώσουμε στον 6ο Διαγωνισμό Adobe Photoshop και δεν είναι άλλο απο την onOne Perfect Photo Suite 6! Ένα πραγματικό διαμάντι για όσους θέλουν να πάνε λίγο παρακάτω στο Adobe Photoshop. Η συγκεκριμένη σουίτα κοστίζει 300$ αυτή τη στιγμή αλλά για τον νικητή του διαγωνισμού δεν θα κοστίσει απολύτως τίποτα! Θα την πάρει σπίτι του και θα απογειωθεί δημιουργικά! Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα κερδίσουν απο μια τρίμηνη και μηνιαία συνδρομή αντίστοιχα!

Εννοείται πως δεν θέλω να συγκεντρώσετε την σκέψη σας μόνο στα καταστροφικά σενάρια αλλά να δώσετε την δική σας σκέψη σε κάθε υποψηφιότητα! Οπότε ακόμη και τα καλά σενάρια για το 2012 είναι καλοδεχούμενα :)

Επειδή είχαμε πολλά “θέματα” με τους προηγούμενους διαγωνισμούς στην ψήφιση του συγκεκριμένου διαγωνισμού θα μπει σε “ισχύ” ένα δοκιμασμένο σύστημα ψηφοφορίας (όπου είχε δοκιμαστεί ξανά με επιτυχία) στο οποίο θα ψηφίζουν μόνο τα μέλη (Premium & Δωρεάν) του www.teachme.gr. Επίσης κατα στο τελικό αποτέλεσμα θα έχω και εγώ συμμετοχή κατα 30%. Οπότε το 70% θα οριστεί μέσα απο τα μέλη, και το 30% των τελικών αποτελεσμάτων απο εμένα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τις δημιουργίες τους στο email competitions@teachme.gr με θέμα το “6ος Διαγωνισμός Adobe Photoshop”. Μην ξεχνάτε να αναφέρετε το ονομά σας και το username σας.

Οι τελικοί 3 νικητές για να παραλάβουν τα βραβεία τους θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύσουν το νικητήριο project τους μέσα απο ένα δικό τους video μάθημα που θα δημοσιευθεί στο www.teachme.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 20/01/2012

Μπορείτε να δείτε το review που έχει γίνει στο teachme.gr για τα προγράμματα της onOne Perfect Photo Suite 6 κάνοντας κλικ εδώ