Μετά απο ένα μεγάλο καιρό απουσίας ξεκινάει μια νέα εποχή διαγωνισμών στο Adobe Photoshop αλλά και σε άλλα προγράμματα που σκοπό έχει εκτός απο τα βραβεία να μας γεμίσει χαρά και τον υπέροχο ενθουσιασμό της συμμετοχής! Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν θα έχει ειδικό θέμα αλλά θα έχει το δικό σας προσωπικό στίγμα.

Θέλω απο όλους όσους συμμετάσχουν στον διαγωνισμό να βάλουν τα δυνατά τους και τις γνώσεις τους για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό είτε αυτό θα είναι φωτο μοντάζ, είτε αυτό θα είναι φώτο κολάζ, είτε αυτό θα είναι γραφικό, ένας όμορφος τίτλος η ακόμη και μια καλά επεξεργασμένη φωτογραφία. Φυσικά δεν παίζει ρόλο η γνώση αλλά η θέληση και η πόρωση της δημιουργίας!

Ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι οι Έλληνες (και όχι μόνο) μπορούν να “ζωγραφίσουν” με το Adobe Photoshop. Ο καμβάς είναι λευκός, η σκέψη δική σας, τι περιμένετε; Ξεκινήστε! :)

Ο πρώτος Νικητής θα κερδίσει το Akvis Sketch Photoshop Plugin και οι 2 επόμενοι νικητές απο μια 3μηνη συνδρομή στο www.teachme.gr!

Δηλώσεις σημετοχής μέχρι τις 30/11/2011, απόστολή στο admin@teachme.gr με την ένδειξη “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ”. Απαραίτητο το ονοματεπωνυμό σας ή το nickname σας. Διαστάσεις αρχείου 1024px wide. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι αρκεί να είναι μέλη στο www.teachme.gr, δωρεάν ή premium.

Μην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση στα εκατοντάδες μαθήματα του teachme.gr και φυσικά σε όλα τα μαθήματα που καθημερινά δημοσιεύονται στο site.