Δωρεάν πρόσβαση για 24 ώρες!

Σαν σήμερα στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, το teachme.gr πέρασε σε μία “νέα” εποχή, την premium εποχή των καθημερινών μαθημάτων και από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει δυναμικά τα καθημερινά μαθήματα για να εξοπλίσει εσάς με ατελείωτες τεχνικές δημιουργίας σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν!

Για να γιορτάσουμε μαζί σας αυτά τα 4 χρόνια, σήμερα και μέχρι τις 23:59 το teachme.gr θα ανοίξει τις “πόρτες” του για να επιτρέψει στον καθένα να παρακολουθήσει όλα μαθήματα ελεύθερα! Έτσι θα ανακαλύψετε και εσείς τον εκπαιδευτικό “πλούτο” της κορυφαίας Ελληνικής σελίδας video μαθημάτων!

Μην μείνετε μόνο στο σημερινό..

Δεν χρειάζεται να περιμένετε 4 χρόνια για να έχετε πλήρη πρόσβαση για 24 ώρες στα μαθήματα του teachme.gr. Εκμεταλλευτείτε τις πολύ οικονομικές τιμές των Premium Συνδρομών ή την προσφορά “Back to School” και κάντε το καλύτερο εκπαιδευτικό δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιον φίλο σας! Μείνετε στο teachme.gr και κάντε μία νέα αρχή στην καριέρα σας! Δείτε εδώ την προσφορά “Back to School”.

Συντονιστείτε στο Facebook και στο Youtube

Η είδηση των 24 ωρών ελεύθερης πρόσβασης στο teachme.gr δημοσιευθηκε πρώτα στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook (κάντε κλικ εδώ για μετάβαση). Μέσα απο την επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook θα είστε σε θέση να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα, τις προσφορές αλλά και τα μελλοντικά μαθήματα πριν εκείνα δημοσιευθούν στην επίσημη σελίδα. Οπότε κάντε σήμερα “Like” στην σελίδα μας στο facebook και συντονιστείτε και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να βλέπετε πολλά και διάφορα δωρεάν video μαθήματα.

Επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook

Επίσημο κανάλι του teachme.gr στο youtube