Η χαρά της δημιουργίας στο Photoshop

Χριστουγεννιάτικη 3D Κάρτα

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και θα δούμε πως θα δημιουργήσουμε μία Χριστουγεννιάτικη Κάρτα στο Adobe Photoshop! Ένα υπέροχο μάθημα το οποίο θα μας βάλει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών! Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων, της μεγαλύτερης γιορτής της Αγάπης και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να δείξουμε ακόμη φορά κάτι μαγικό και ονειρικό! Εννοείται πως δεν θα μας επισκιάσει η "πόρωση" με την προφητεία του 21/12/2012 καθώς αυτό που με απασχολεί είναι να έχουμε δημιουργική και καθαρή καρδιά, πέρα απο άγχη και φοβίες!

Χριστουγεννιάτικη 3D Κάρτα στο Photoshop

Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσουμε κάποια στιγμή την ικανότητα ένωσης πολλών άσχετων φωτογραφιών, με στόχο ένα ενιαίο και όμορφο αποτέλεσμα. Η τεχνική του Photo Manipulation είναι μια μαγευτική ικανότητα να δημιουργούμε τους δικούς μας κόσμους και εδώ στο teachme.gr θα σας δείχνω συνεχώς νέα θέματα και δημιουργίες που έχουν σαν βάση την συγκεκριμένη Τεχνική!

Χριστουγεννιάτικη κάρτα απο το μηδέν

Με την όπως πάντα σημαντική βοήθεια του Adobe Photoshop θα δημιουργήσουμε απο το μηδέν μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα με ύφος και χαρακτήρα 3D. Έτσι θα μπορέσουμε να αποτυπώσουμε κάτι πολύ περισσότερο απο μερικά λόγια σε ένα χαρτί. Θα δημιουργήσουμε πολλές και διαφορετικές φωτογραφίες για να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο και "ζεστό" αποτέλεσμα!

Καλό μάθημα

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος