ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μαθήματα για 24 ώρες

Την Δευτέρα 19/9/2011 το www.teachme.gr κλείνει έναν χρόνο συνδρομητικής μορφής. Μέσα σε ένα χρόνο τα πράγματα άλλαξαν κατα πολύ: 2 φορές το design του site, 2 φορές αλλαγή server για καλύτερη κυκλοφορία και γρήγορη ταχύτητα, εισαγωγή περισσότερων θεματικών ενοτήτων στα μαθήματα (Adobe Encore, Sony Vegas, Flash Catalyst κ.α.) αλλά ακόμη και δημιουργία νεων πιο πρακτικών μαθημάτων με εικόνα και ήχο όπως τα μαθήματα Φωτογραφίας.

Η βοήθεια μου είναι πιο “ορατή” αφού στα μαθήματα πλεον εμφανίζομαι με εικόνα και σας εξηγώ-καθοδηγώ σχεδόν σε κάθε μάθημα και μέσα απο το Live Chat φυσικά μπορούμε όλοι μας να μιλήσουμε άμεσα μέσα στο αποκλειστικό “Δωμάτιο επικοινωνίας” του www.teachme.gr!

Πολλά όμως είναι να έρθουν ακόμη… Στα “σκαρία” είναι ο Δάσκαλος της Ώρας, όπου θα συνδέομαι εγώ με εικόνα και ήχο και θα συζητάμε ότι σας ενδιαφέρει, ακόμη βρίσκονται σε ετοιμασίες τα πρώτα webinars, τα σεμινάρια μέσω internet όπου θα μάθετε περισσότερα στην συνέχεια, αλλά και το eshop του teachme.gr, στο οποίο εκτός απο πακέτα βασικής εκμάθησης προγραμματων θα υπάρχουν και προσφορές σε προγράμματα και plug-ins.

Επίσης στο μέλλον ευελπιστούμε σε Video Reviews συσκευών, φωτογραφικών μηχανών κλπ και σε ένα καλύτερο σύστημα ψηφοφορίας των διαγωνισμών που έρχονται. Αυτό φυσικά που δεν θα αλλάξει είναι η θέληση μας για μάθηση και για δημοσίευση μαθημάτων. Τον τελευταίο χρόνο πάνω απο 300 video μαθήματα HD, ανέβηκαν στο www.teachme.gr, πράγμα που σημαίνει ότι η δίψα για μετάδοση της γνώσης είναι κάτι που δεν “στερεύει” ποτέ!

Αύριο στις 19/9/2011 το teachme.gr θα είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μαθήματα για 24 ώρες! Έτσι μπορείτε όλοι να μπείτε και να δείτε τι μπορείτε και εσείς να διδαχτείτε με το ελάχιστο κόστος, που συνήθως δεν φθάνει να καλύψει μια ώρα ιδιαίτερου μαθήματος. Στο www.teachme.gr όμως, όλα μπορούν να καλυφθούν και όλα μπορούν να γίνουν. Στόχος είναι η γνώση και αυτό θα παραμείνει!

Καλη συνέχεια και καλό μάθημα :Ρ

Βαγγέλης Βλασόπουλος