Πάνω απο τα σύννεφα, υπάρχει πάντα ήλιος!

Ψηφιακός Ουρανός After Effects

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και έχουμε μάθημα "Video & Animation"!! Στο σημερινό μάθημα after effects, θα σας δείξω πόσο εύκολα και πραγματικά πολύ απλά, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν ψηφιακό ουρανό με σύννεφα και ήλιο! Ένα φανταστικό μάθημα after effects το οποίο θα σας δώσει τα εφόδια αλλά και την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία ηλιόλουστη ημέρα ακόμη και όταν οι εξωτερικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν!

Ψηφιακός Ουρανός After Effects

Το σημερινό μάθημα after effects, θα μας αποδείξει για μία ακόμη φορά πόσο τέλειο πρόγραμμα είναι καθώς θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε απο το απόλυτο μηδέν, ένα υπέροχο timelapse ουρανού σε κίνηση! Έτσι σε ελάχιστο χρόνο θα δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο video με στόχο την χρησιμοποίηση του σε κάποιο δικό μας project, ή ακόμη και της πώλησης του σε κάποιο stock site για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος!

Μοναδικές τεχνικές στα Ελληνικά!

Ξεκινήστε σήμερα μέσα απο το teachme.gr και μέσα απο εκατοντάδες τεχνικές και χιλιάδες μαθήματα, κάντε πραγματικότητα το ονειρό σας. Εκπαιδευτείτε στο πρόγραμμα που λατρέυετε και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Είναι πολύ απλό και απολύτως στα Ελληνικά! Οπότε γιατί χάνετε χρόνο; Ξεκινήστε σήμερα και κερδίστε απο το πρώτο δευτερόλπετο της συνδρομής σας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος