Μπαίνουμε στο "εορταστικό κλίμα"!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα Γραφιστικής είναι εδώ για όλους εσάς! Σήμερα θα σας δείξω πως θα φτιάξουμε ένα Χάρτινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Photoshop! Ένα υπέροχο μάθημα το οποίο θα είναι η αρχή της δημιουργίας μίας υπέροχης ευχετήριας κάρτας!

Χάρτινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Photoshop

Το Adobe Photoshop είναι κατάλληλο να δημιουργήσει απίστευτες δημιουργίες μέσα από κάθε θέμα που μας απασχολεί. Έτσι και σήμερα θα κάνω λίγο στην άκρη το φοβερό (αλλά λίγο τρομακτικό για πολλούς) Adobe Illustrator και θα δούμε το πρώτο μέρος της δημιουργίας μίας Χριστουγεννιάτικης Κάρτας μέσα από το Adobe Photoshop!

Δείτε το Χάρτινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Photoshop

Χάρτινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Photoshop

Χάρτινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το δεύτερο μέρος της δημιουργίας της Χριστουγεννιάτικης Κάρτας, μέχρι τότε όμως θα σας έχω μαγέψει και εκπαιδεύσει με πολλά ακόμη εκπληκτικά μαθήματα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium στο teachme.gr και κάντε το χόμπυ σας ένα άκρως προσοδοφόρο επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium και πείτε καλημέρα σε ένα καινούριο και καλύτερο μέλλον. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος