Ο Μεγαλύτερος "Φόβος" των Φωτογράφων!

Σε αυτό το video, ο Παναγιώτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr θα μας μιλήσει για τον μεγαλύτερο "φόβο" των περισσοτέρων νέων φωτογράφων. Φυσικά αναφέρομαι στα πορτραίτα. Οι περισσότεροι νέοι φωτογράφοι ενώ είναι πολύ άνετοι στο να δώσουν 1000 ευρώ για μία φωτογραφική μηχανή και να αποκτήσουν ένα "τεχνολογικό κόσμημα" δεν είναι τόσο άνετοι όταν μπροστά από την μηχανή τους στέκεται ένας άλλος άνθρωπος.

Η έλλειψη εμπειρίας, γνώσεων αλλά και ανθρώπινης επικοινωνίας κάνει πολλούς από εμάς να "τρέμουμε" την στιγμή που θα μας ποζάρει κάποιος. Μία στιγμή στην οποία θα τα κάνουμε όλα στραβά, θα αδικήσουμε το μοντέλο μας αλλά και τον εαυτό μας ως φωτογράφο με τα τελικά αποτελέσματα.

Φωτογραφική Κουβέντα #23 - Μιλώντας για Πορτραίτα

Το να μπορεί κάποιος να φωτογραφίζει σωστά πορτραίτα είναι ένα προσόν το οποίο σίγουρα θα του αποφέρει κέρδος και θα του "ανοίξει" επαγγελματικές πόρτες. Όταν λέμε πορτραίτα, δεν εννοούμε τις φωτογραφίες "ταυτότητας" τις οποίες οι περισσότεροι μισούμε, αλλά για μοναδικά φωτογραφικά δείγματα του εαυτού μας για τα οποία θα είμαστε υπερήφανοι για μία ζωή! Οι κατηγορίες πορτραίτων είναι αμέτρητες, από πορτραίτα ομορφιάς, μέχρι δυναμικά πορτραίτα σαν αυτά που είδαμε στο 2ο φωτογραφικό σεμινάριο του teachme.gr και του photo-gfx.gr.

beauty portraits - evan fotografie

"<yoastmark

Ο Πάνος σε αυτό το video θα αναφερθεί στον τρόπο τοποθέτησης ενός μοντέλου στο κάδρο μας, ακούστε την συμβουλή του και κάντε την πράξη το συντομότερο!

Θα Νικήσουμε και αυτόν τον Φόβο!

Φωτογραφική Κουβέντα Πορτραίτα

Εδώ στο teachme.gr έχουμε σχεδιάσει πολλά πράγματα σχετικά με την φωτογραφία για το 2016! Ένα από αυτά τα θέματα που θα σας παρουσιάσουμε θα είναι και έξυπνοι τρόποι για να νικήσετε τους φωτογραφικούς σας φόβους χωρίς πρόβλημα, γιατί η φωτογραφία εκτός από θέμα εμπειρίας και γνώσης είναι άλλο τόσο θέμα ψυχολογίας και ανθρώπινης επικοινωνίας!

Ελάτε μαζί μας γιατί έχουμε σκοπό να σας τα δείξουμε όλα!

Δείτε την φωτογραφική κουβέντα