Γιατί η απόλυτη γνώση θα σας δώσει τα σωστά εφόδια!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Επιστρέφω στην Φωτογραφική Κουβέντα με ένα νέο επεισόδιο το οποίο θα σας βάλει στις σωστές "γραμμές" για να μπορέσετε από εδώ και στο εξής να ξεχωρίζετε και να καταλαβαίνετε τις κατηγορίες των σωμάτων DSLR. Τα επόμενα επεισόδια της Φωτογραφικής κουβέντας θα σας δώσουν τα σωστά εφόδια για να μην την "πατήσετε" κατά την αγορά της δικής DSLR γιατί πλέον θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι ποια να επιλέξετε!

Κατηγορίες των DSLR

Οι Φωτογραφικές μηχανές DSLR μπορεί να μοιάζουν (εκνευριστικά) μεταξύ τους, ωστόσο ξεχωρίζουν και διαχωρίζονται σε 4 βασικές κατηγορίες οι οποίες είναι οι εξής:

  • Entry Level
  • Midrange Level
  • High End
  • Professional

Η κάθε κατηγορία καθορίζεται από συγκεκριμένα standard τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε και φυσικά θα αναλύσω στα επεισόδια της φωτογραφικής κουβέντας.

Αναλύοντας τις Entry Level DSLRs

Στο σημερινό επεισόδιο της Φωτογραφικής Κουβέντας θα μιλήσουμε για την πρώτη και βασική κατηγορία των DSLR, την κατηγορία "Entry Level".

Στην κατηγορία "entry level" θα βρείτε "σώματα" dslr τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τους αρχάριους φωτογράφους οι οποίοι δεν θέλουν να ξεφύγουν από τα "αυτόματα" πρότυπα και επίσης δεν θέλουν να ξεφύγει πολύ η τιμή της αγοράς. Έτσι τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι σχεδιασμένα οικονομικά και πάντα με το μυαλό στην ευκολία μέσω των αυτόματων συστημάτων. Στο παρακάτω βίντεο θα σας αναλύσω τα καλά και τα άσχημα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Φωτογραφική Κουβέντα #8 - Αναλύοντας τις Κατηγορίες DSLR

Στην συνέχεια θα ανακαλύψουμε την Midrange Κατηγορία!

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τις Midrange dslr. Μία κατηγορία που είναι λίγο entry level και περισσότερο High End. Περισσότερα όμως στο επόμενο επεισόδιο. Μην ξεχάσετε να κάνετε Subscribe στο κανάλι μας για να τα βλέπετε όλα!