Κανένας Φωτογραφικός Περιορισμός!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr ! Σήμερα στο 11ο επεισόδιο της Φωτογραφικής Κουβέντας θα ολοκληρώσω την ανάλυση των DSLR κατηγοριών και θα αναλύσω για εσάς την κορυφαία κατηγορία, δηλαδή την κατηγορία "Professional DSLR" σωμάτων!Μία κατηγορία η οποία θα σας δώσει όλα τα εφόδια να μαγέψετε φωτογραφικά χωρίς κανέναν φωτογραφικό περιορισμό!

Αναλύοντας την Κατηγορία "Professional DSLR"!

Στα προηγούμενα 3 επεισόδια της Φωτογραφικής Κουβέντας, ανακαλύψαμε τις 3 από τις τέσσερις συνολικά κατηγορίες των DSLR. Βήμα προς βήμα καταλάβαμε την διαφορά επιπέδου σε κάθε κατηγορία και μπορέσαμε επιτέλους να κατανοήσουμε τα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας και ποια ακριβώς κατηγορία "κάνει" για εμάς!

Σε αυτό το επεισόδιο της Φωτογραφικής κουβέντας θα αναλύσουμε την κορυφαία σε όλους τους τομείς κατηγορία η οποία φυσικά είναι η Professional DSLR.

Ουσιαστική επαγγελματική επιλογή!

Το παιχνίδι στην DSLR φωτογραφία ξεκινά με τις entry level φωτογραφικές μηχανές και σοβαρεύει περισσότερο μέσα από την κατηγορία Mid-Range DSLR. Η επόμενη κατηγορία "High-End DSLR" πρακτικά μας εισάγει για τα καλά στον κόσμο της επαγγελματικής φωτογράφισης. Στην σημερινή κατηγορία τα πράγματα παίρνουν τον "απόλυτα επαγγελματικό" χαρακτήρα καθώς μέσα από τα σώματα "Professional DSLR" θα μπορέσετε να χωρις κανένα περιορισμό να φωτογραφίσετε οτιδήποτε κινείται ακόμη και στο σκοτάδι!

Στο παρακάτω video θα δείτε την δική μου άποψη σχετικά με τα συγκεκριμένα σώματα Professional DSLR μηχανών και φυσικά μία πιό μεγάλη ανάλυση σε κάθε τομέα!

Φωτογραφική Κουβέντα #11 - Αναλύοντας την "Professional DSLR" Κατηγορία!

Πλέον είστε έτοιμοι να επιλέξετε αυτό που σας αξίζει!

Έχοντας μαθει όλες τις DSLR κατηγορίες, πλέον είστε σε θέση να καταλάβετε ποιά κατηγορία είναι για εσάς και ποιό σώμα θα πρέπει να επιλέξετε! Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr για στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε περισσότερα πράγματα για την φωτογραφία τα οποία θα σας προετοιμάσουν ακόμη περισσότερο! Μην ξεχάσετε να κάνετε Subscribe στο κανάλι μας για να τα βλέπετε όλα!